zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 selamlar.aradım bi kaç sayfa bulamadım yeni başlık açıyorum o yüzden.usb girişi olsun kafi benim için.radyo falan da tabi.araç kartal o yüzden çok para bayılmak istemiyorum.fiyat belirleyemiyorum çünkü zerre bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.al-baelektronikizmir.com/wp-content/uploads/OTO-TEYP-Kamosonic-4999-DIVX-DVD-USB-SD-KART.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o kadar da değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Selam, Sony vardır uygun sanırsam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 pioneer =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 pioneer bisey 5000 aldik bi arkadasin annesinin golf une, flac haric herseyi usb den taniyip caliyordu telefonlar dahil. arayuzu falan gayet anlasilir, sesi de temizdi. tabi bu kismi aracin hoparlorlerine gore de degisir. fiyati 200+ biseydi ama ozellik ve teknik olarak ayni fiyattaki muadili tum sony ve digerlerinden iyiydi. aklima gelirse tam modeli yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 heh süper.bekliyorum modeli edit : pioneer deh-p5000 bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 evet , ub olmali bide sanirim. usb li olanlarin sonuna ub geliyordu. birde 2300 olmali galiba, benzer kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar