Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KB-HWCZcbV0 rezalete bakın ya. 35. saniye civarı gelen fısıltılar ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kes kes kes keeeessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 haber değeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben 2 saat önce falan görmüştüm, hatta deprem topağına koyucaktım da Fede gibi amaan haber yok diye düşünüp koymamıştım daha sonra. Beklenen şeyler ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 rezil ötesi bir durum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Tayyip Radyo Televizyon haber televizyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kaç zamandır aklıma takılıyor her keze soruyorudm bu sigortayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 simav depremide 6+ falandı 5,9 gösterildi fixlerler bunuda bi şekilde np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Llama said: kaç zamandır aklıma takılıyor her keze soruyorudm bu sigortayı bu sigorta ile milletvekillerimize daha iyi bir hayat garantilemiş olabilirler. hepsi sigorta değil mi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ahirette bunların hesabını nasıl vercek bu insanlar.Aklım almıyor.Hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 haber değeri yok Allah korkusu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Gecenlerde milletvekilleri yillik 21bin liralik telefon yardiminin hepsini harciyamadiklarini sikayet edince o paranin ucak biletine donusturmelerine izin vermislerdi. Simdi de mutfak, banyo, tuvalet giderleri icin falan deprem vergisine sulanmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 oo bu sene 29 Ekim resepsiyonu da iptal oldu onun parasına da çökerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bi hac ziyareti patlatırlar o paralar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 50 milyar dolar. hac bütün türkiye gider o paraya hacca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 29 ekim resepsiyonu parasından bahsediyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 o kadar çok yiyorki adamlar karıştı artık levent kırca was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 pc'de ses yok haberde nediyor biri özet gecse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Haritanın yanındaki adam, geçici deprem vergisi kalıcı oldu diye Tayyip'e sallamaya başladığı anda spikere kesdirdiler sözünü, yayından aldılar adamı. Acınası durumda TRT... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ülkede konuşlandılar artık, yerleşmedikleri birim kalmadı ki. birde artık ülkemin bu kadar gerizekalı olabilme potansiyelinin, ancak çaktırmadan su hatlarına verdikleri lcd ile olabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 - akif beki mode on - BBC gibi her cırtlak sese söz vererek halkın arasına nifak tohumları ekecek bir devlet kanalındansa TRT'yi haklı buluyorum. bugün o vergiler olmasaydı Başbakanımız ve kurmayları, neredeyse deprem anında olay yerine tekabül edebilecekler miydi özel tahsis edilmiş uçaklarıyla? cevap hayır. konu kapanmıştır. bu halk Ankara'dan, İstanbul'dan Gölcük'e gidemeyen Ecevitleri, desepe - cehape zihniyetini de gördü. bunların sonuçlarını da gördü. artık dur demesini de öğrendi. yeni medya düzeninin onurlu bir temsilcisi olarak sözkonusu şahsı susturmasını bilen spiker arkadaşımı kutluyorum. - akif beki mode off - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 al işte akp cahili geldi,saçma sapan yprumlar yazıp gitti. o 50 milyar dolar tayyipin deprem bölgesine gitmesi için mi toplan dı? Başbakanın deprem günü ile ertesi gün olay yerine gitmesinin çok mu önemi var.Depremden hemen sonra gidince,enkaz altındakileri falan mı kurtarıyor nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 akif beki'yi tanımıyor musun dark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bakan aciklamis nereye harcandigini. yol su kopru yaptik demis o paralarla. tek bir amac icin vergi toplamak dunyada kabul goren bir sey degil diyip tek bir sey icin vergi topladiktan sonra onu farkli amaclar icin harcayip dogru olani yaptiklarini savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar