Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş büyü bozdurmuş

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Büyü 3 milyara bozuldu

Bodo maçından önce stada getirilen Kurtuluşlu Hatice adındaki falcı, İnönü Stadı'nı didik didik aradı. Büyüyü etkisiz hale getirdiğini belirten falcı, bunun karşılığında 3 milyar aldı.

İnönü Stadı'ndaki 185 günlük galibiyet hasretini Bodo'yu 1-0 yenerek sona erdiren Beşiktaş'ta UEFA Ligi'ne kalmanın sevinci yaşanırken, bir kadının maç öncesi stada büyü bozmak için geldiği haberi ortalığı karıştırdı. Siyah beyazlı yönetime yakın kişilerin, arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından harekete geçtiği ve ünlü yıldızların falcısı Kurtuluşlu Hatice ile bir görüşme yaptığı iddia edildi.

Bodo maçının başlamasına 6 saat kala stada getirilen Kurtuluşlu Hatice'nin, İnönü Stadı'nın her noktasını didik didik aradığı ve soyunma odasında düğümlenmiş ceviz taneleri ile 3 adet muska bulduğu belirtildi. Kurtuluşlu Hatice'nin 8 farklı yerde bulduğu ceviz taneleri ile muskaları incelediği ve yapılan büyüyü ortadan kaldırdığını ifade ederek kendisini stada getiren kişilerden 3 milyar aldığı öğrenildi.

Öte yandan siyah beyazlı yöneticiler, büyü olayı ile kendilerinin bir ilgileri olmadığını söyledi. Adı geçen büyücüyü kendilerinin stada getirmediklerini belirten yöneticiler, "Bizim dışımızda yapılan bir olaysa bilemiyoruz. Böylesi haberler F.Bahçe'de de çıktı. Beşiktaşlı futbolcular yürekleri ile oynayarak Bodo'yu yendi. Bunu büyü ile bağdaştırmak, oyuncularımızın emeğine saygısızlıktır" dedi.

Kaynak : Hürriyet

Eheh her fırsatta yapılan büyü yorumlarına cevap verme hakkı tanıyan yönetime teşekkür ederiz..
Teşekkürler Yıldırım Demirören =)

[Bu mesaj Vodan tarafından 02 Ekim 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben düşündüm taşındım, bu beşiktaşın şu an ki halini anca büyü falan kurtarır cidden
hazır bozdurmuşken bi de takımı bufflasalar fena olmazdı hani.

lol bi de gazetede 1 muska 2 ceviz kabuğu bulan büyücüye 3 milyar verdiler yazıodu, büyücü mü olsam naapsam.[signature][hline]Prawler, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
ya benimsin ya toprağın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...