Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crucial M4 256gb Sata III Ssd + 7.1 Steelseries Siberia V2 Full-Size Gaming Mikrofonlu Kulaklık + Creative 2+1 Inspire T3130 Hoparlör

Nessaftw

Öne çıkan mesajlar

Crucial Series M4 Model CT256M4SSD2 Internal Solid State Drive (SSD) 2.5" 256GB SATA III

Performance

Sustained Sequential Read Up to 500 MB/s (SATA 6Gb/s)
Sustained Sequential Write Up to 300 MB/s (SATA 6Gb/s)
MTBF 1,200,000 hours
Integrated 8-channel single chip Controller
Self-monitoring, analysis, and reporting technology (SMART) command set
RAID Support
Average Access Time < 0.1 ms
Data Reliability: Built-in EDC/ECC Environmental
Power Consumption (Idle) < 85 mW | Power Consumption (Active) 0.16W
Max Shock Resistance 1500G
Manufacturer Warranty 3 years limited

abload.de/img/img_0252kjmn.jpg

Fiyat:800 TL Fatura Tarihi: 20/10/2011

Performans Grafikleri

http://www.legitreviews.com/images/reviews/1697/as-ssd-2-009.jpg

http://www.legitreviews.com/images/reviews/1697/as-ssd-009.jpg

Yurt dışından birkaç gün önce döndüm ve bunlardan 5 adet getirdim. Yurt dışı faturalı ve 3 yıl garantilidir.

Gamer olduğum için fazlasıyla ihtiyaç duyduğum bir üründü. 2 tanesini kendime 1ini kız arkadaşıma diğerini de kuzenime verdim. Çok basit şekilde şöyle ifade edeyim. Ssd kullanmaya Corsair ile başladım akabinde Ocz kullandım ve inanılmaz derece sorunlar yaşadım. Her türlü tweak ve ayarı düzgün şekilde yapmama rağmen stabil olmayan sandforce chipi yüzünden tonlarca sorun yaşamaya devam ettim. Mavi ekranlardan tutun dataların bir gün pcyi açtığınızda yerinde olmamasına kadar herşeyi yaşadım birkaç gün içinde ve ürünleri iade ettim. Ssd kullanmaya nefret edecektim ki Newegg'de tek 5 yıldız alan ve sorunsuzluğu öve öve bitirilemeyen bu seriyi gördüm. Yurt dışına çıktığım ilk fırsatta almayı o zaman kafama koymuştum ve öyle yaptım.

Crucial M4 serisi piyasada size mavi ekran verdirmeyecek datalarınızın pat diye uçup gittiğini görmeyeceğiniz yüksek performans ve stabiliteyi bir arada veren tek ssd.

www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148443 Feedback tabına tıklayıp kendiniz görün.

Piyasadaki en stabil ve yüksek performanslı ssd serisi.

* Ürün yurt dışı garantilidir.
* Ürün kutusu tertemizdir açılmamıştır. Üzerindeki koruma bandrolü yıpranmamış şekilde yerinde durmaktadır.
* Crucial ürünlere 3 yıl garanti vermektedir. Dünyanın neresinde olursa olsun yaşayacağınız en ufak sorunda siteleri üzerinden ticket açıp akabinde kargoya vermeniz yeterlidir. İnanılmaz bir garanti sistemleri var ve memnuniyete çok önem veriyorlar.

[hr]

[center]
abload.de/img/img_0260gc63.jpg

abload.de/img/img_0261ue09.jpg

Kulaklık: STEELSERIES Siberia V2 Full-Size Gaming Mikrofonlu Kulaklık (Beyaz) Fiyat:125 TL Fatura Tarihi: 17/09/2010

Ürünün gün itibariyle sıfır fiyatı: 280 tldir

abload.de/img/bd84586mdkq.jpg

2+1 Hoparlör: CREATIVE Inspire T3130 2+1 Hoparlör Fiyat:45 TL
[i]Fatura Tarihi: 28/06/2010

Ürünün gün itibariyle sıfır fiyatı: 90 tldir

İki üründe 4 4 lük durumdadır. Kutuları olsun kendileri olsun sorunsuz yıpranmamış yepyeni durumdadırlar. Faturaları mevcuttur ve garantileri devam etmektedir.

Fiyatlar son fiyattır pazarlık için mesaj atmayın.

* Bütün ürünler sanalmarketim.com'dan (Exa=creative hoparlör) satın alınmıştır hiçbir üründe deformasyon söz konusu değildir.
* Ürünlerin kutusu ve faturası özenle muhafaza edilmiştir.
* Ürünlerin garantisi sanalmarketim.com (Exa=creative hoparlör) güvencesiyle yukarıda belirtilen süreçlerde devam etmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sandforce chip'leri geçen haftaya kadar çok sıkıntılıydı. Çoğu sistemde mavi ekran vermeler, boot etmemeler gibi problemlerle karşılaşılıyordu. En son SandForce ve OCZ birlikte bir firmware çıkardılar fix için, çözdüklerini iddia ediyorlar, kullanıcılarda mutlu görünüyor şimdilik.

Ama piyasada en çok önerilen SSD'ler INTEL ve Crucial M4.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

ürününü satabilmek için mi sandforce chip'ine kötü diyosun anlamadım ama, ben gayet rahat kullanıyorum şu an. Demekki sende bir problem varmış.

Eski bir platform kullanıyorsundur büyük ihtimalle sata 3 kullanamıyorsundur o yüzden bu sorunları yaşamamışsındır ya da chip sorunu yaşamayan şanslı azınlıktan birisindir. Newegg olsun overclock.com olsun hatta bu markaların kendi forumları bile kullanıcıların ağlama duvarı olmuş durumda yüzlerce hatta binlerce başlık bulabilirsin bu konuda. Son firmware ne etki etti bilemeyeceğim lakin 1 yıla yakın zamandır tonlarca firmware çıkarıp çuvalladıklarını ve kullanıcılara gereksiz sorunlar yaşattıklarını biliyorum. Alpha aşamasında bir ürünü piyasa sürmüşler resmen, birgün pcyi açıp boş ssd ile karşılaşmak ya da beklenmedik anda patır patır mavi ekranlar almak sandforce chipi yüzünden herkesin yaşadığı şeylerdi. Corsair ve Ocz epey sıkıntı yaşadı bu anlamda.

Ürünü satabilmek için söylemiyorum kaynak sunup doğru olan şeyi söylüyorum ve gösteriyorum. Nihayetinde bu ssdlerin hepsini kullandım hangisinin ne kadar iyi olduğunu biliyorum ve hiç çekinmeden Crucial M4 ile kıyaslanacak bir ssd yok diyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benimde bu tür forumlardan çıkardığım genel kanı(yetkililerden gelen cevaplarda dahil), %1'lik bu ürünleri kullanan kesimin sorun yaşadığı. Ha o %1'lik kısıma denk geliyorsanız çok şanslısınız yani.

Diğer taraftan OCZ ve CORSAIR öyle atıl durumda olan markalar değiller. Ha bugün çıkmazsa fix yarın çıkar ama çıkar. Crucial markasıda çok iyi bir marka. Sonuçda ssd teknolojisi birkaç koldan gelişiyor. Çoğu markanın teknolojiside aynı olabiliyor. Crucial'da da bu tür problemler yaşanabilir tabi. O yüzden marka olarak değilde, ssd ürünlerinin geneline "sorunlu bunlar" desek daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

%1 ? :p

Ocz ve Corsair aciz kaldı bu konuda iki kez ürünleri geri çektiler belirli serilere sahip kullanıcıların ürünlerini geri aldılar. Sandforce chipi yüzünden yaşadıkları sorunlara toplam 8-9 ay boyunca düzgün bir çözüm getiremediler, bu büyük bir acizliktir. Ne kadar iyi marka olursa olsunlar Alpha seviyesindeki ürünü kullanıcıya sunamazsın. Forumları orada arka sayfaları kontrol edip bakarsan release sürecinden itibaren kaç bin konu olduğunu rahatlıkla görebilirsin. O rakam öyle %1 falan değil. Sistem bileşenlerin nedir kullandığın ssd hangi seridir bilemeyeceğim lakin kulağa pek sandybridge + sata 3 ssd kombosu gibi gelmiyor. Çünkü bu noktada şanslı kesim %1 falan oluyor.

Öte yandan crucial bu markaların aksine sorunsuz ssdler ortaya sundu. Diğerleri firmware ile neler geldiğini bile gizlerken onların çıkardığı firmwareler sadece performans artışı amaçlı oldu. Dolayısıyla arada stabilite ve performans anlamında epey bir fark var. İncelemeler ve yorumlar orada.

Durum bu şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
febris said:

Kardeşim kulaklığı hemen almak istiyorum 0542 291 36 03 caldır donerım hemen sana .

Ohooo bu ürünler satılalı çok oldu :D 4 tane kulaklık değiştirdim herhalde o günden bugüne kadar.

Şuanda satılık olarak bu var elimde.

http://forum.paticik.com/read.php?27,6747477
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...