Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ne var başka? Download hızım 800 kb iken bağlantı gidip geliyor. Düzeltin dedim çözümleri hızımı 200e düşürmek oldu. Sonra böyle çözümm ü olur dedim 500e yükselttiler yine bağlantı gidip geliyor deli etti. Altyapıyada el atmayacaklar. Uydunet var bildiğim onun dışında neler var? TTnet gibi ilgisiz olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 uydunet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Canım Tr'de öyle profesyonel çalışan internet sağlayıcısı yok maalesef sorun oldu ekipler detaylı rapor tutup günlerce sorun üzerinde çalışmalar vs. keşke olsa... Uydunet'e geçersen şayet modeminin firewallunu kapatmayı unutma derim şahsen gelen giden paket kayıplarında "F" puanı alırken netmaster modemin firewallunu kapatınca "A" kaliteye yükseldiğini bulmam benim için tam bir işkenceydi getirisi hon'da aylarca işkence çektirmişti aklında bulunsun. ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 adamlar garanti 8mbps dewmiyorki zaten. baska firmayada gecsen yine aynı hızı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 zaten üç firma var TTnet Superonline Uydunet TTnet ile Superonline aynı bok, hatta Superonline'in bazı artılarına rağmen (hız vs.) genel pencerede TTnet'ten birçok eksiği de var. En temizi uydunet aslında, bir sorun çıktı mı kızamıyorsunda hizmete asdfads çok tatlı çok şeker Devletin elinde hem, PARAMIZ DEVLETE KALSIN PANPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Metronet var bide prizden internet. En büyük kötü yanı paylaşımlı kullanılıyor bir apartmanda. 20 daire ise hepsinin apartmandan çıkışı 1 ip ile oluyor. Apartmanda aşırı yüklenmeler olunca arada internetden kopmalar yaşanabiliyor. Artı yönleri de yok değil. 10mblik bağlantı hem download hemde upload aynı hızda. bazen yoğun olmadığı vakitlerde 13mbps görebiliyorum. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ve ucuz metro net 10 mbit 3 lira flndı sanırım dogrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 buddha nerdesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Gosser said: ve ucuz metro net 10 mbit 3 lira flndı sanırım dogrumu yok 60tl civarı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sitede oturmuyosan uydunet ve ttnet tek alternatifler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar