Fefe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ultimaye team basligi goremedim, oynayanlar var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben. Darren Flanagan, left winger. acc name: Oskican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Çok enteresan bu forumda sadece iki kisi olmamiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 normalde bende oynuyorum ultimate team'de daha h2h seasons'tan tam anlamıyla hevesimi alamadım asdf 6. ligde tutunursam zaten daha bir hedefim kalmamış gibi birşey olacak, full ultimate team kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben oynuyodumda surekli oyuncuların kontratının bitmesi falan çok uğraştırıyo. salak salak adamlar sırf istemediği taktikte oynuyo diye chemsitry batıyo falan. karşımdaki adamda gidip barça ilk 11'ini yapmış nerdeyse butun takımı. 100 chemistry'le geliyo tokatlıyo falan. sevmedim ben pek. h2h: seasons akıyo. 3. lige yukselme maçları oynuyorum ztn :D bide virtual pro yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben biraktim bunla ugrasmayi. cikan adamlar direk sakatlaniyor. gokhan inler, lugano ve maggio ayni mactan sonra sakatlandi. kontrat isi cok can sikici. bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu olay çok zaman istiyor,uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Yani fifa oyanayacakken, ultimate teamde oynarsan, bir gelisme sansi oluyor... Bu arada bayraminiz mubarek olsun ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar