logtrig Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ben baba tarafından barlalıyım. işimiz yoktur nurcularla. bi gün küçüktüm, köy yeridir barla resmen, çıktım dışarı çocuklar top oynuyor. ben de katılayım dedim aralarına. birine sordum hangi takımlısın diye. eskiden beşiktaşlıydım ama şimdi takım tutmayız, nurcuyuz biz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 barla diyince aklıma iri yarı human barbarian ve onun tempest'i bırakıp allaha tapma hikayesi geliyor. bir forgotten realms dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hakatten ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bildiğin kapıda sıra var ya. Hayatımda bunu ikinci kez görüyorum ilki titanicti. Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Vay anasını adamlar bildigin her konuda mazlum edebiyatı yapıp kendilerine masum olarak gösterebiliyorlar devlet karısısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tenekeadam said: bildiğin kapıda sıra var ya. Hayatımda bunu ikinci kez görüyorum ilki titanicti. Vay arkadaş. terminator'e falan yetişememiş insanlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ilk sinemaya gittigim film eşkıyaydı ondada fena sıra vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 desene ayağım bereketlidir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Barla 2: Lanetin öfkesi http://youtu.be/2Z4m4lnjxkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abovv 10 ay once sallamisim bir post/anket ortaya... derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 salon kapatıyorlar olur öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 "Tatar Ramazan" said: çıkışta Makbule dağıtıyolarmış Fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar