Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Beşiktaş ezilir, Rra ağlar. Maç berabere biter, Rra ağlar. Maç kazanılır, Rra Galatasaray hakkında ağlar. Olası senaryoları yazdım. AYRICA BITCHOFBAT DOOMGÜNÜNKUTLUOLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Haftaiçi derbi mi olur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bi dahada olmaz zaten bu ilk ve son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Maşallah bu Fenerbahçe'nin deplasman derbileri de hep perşembelere cumalara denk gelmeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 BiTcH_oFBaT said: benjani said: bileti aldık http://img231.imageshack.us/img231/8872/18177810150093149959422.jpg fenerbahçe vapuru eminönüne gidiyor, yanlış binmeyin. helal bab the kenk sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kim alir maci objektiv olun ama para yatircaz sasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bizm alamayacağımızı düşünüyorum. alex'e bağlı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 BiTcH_oFBaT said: bizm alamayacağımızı düşünüyorum. alex'e bağlı biraz egemen halleder alexi 24dkda çıkar alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 30.000 Beşiktaşlı, 30.000 atkı.. Deprem felaketi sonrası soğuktan üşüyen yüreklere, merhametle ısıttığımız atkılarımızı yollayacağız. Önce kartallarımızı destekliyoruz maç boyunca atkılarımız ellerimizde.. Enkaz altındakilere dualarımızla, enkazın üzerinde kalanlara, Van’a yolluyoruz atkılarımızı sonra.. İlmek ilmek emek var.. Sevgi hep sıcak tutar.. Siyahımızda keder, beyazda umutlar var !! Maç bitimiyle birlikte atkılar sahaya !!! NOT: Sahaya atılan tüm atkı ve bereler, uygun kolilendikten sonra Büyük Beşiktaş Taraftarı adına kargo ile Van’a gönderilecektir. http://www.ntvmsnbc.com/id/25292303/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 seviyorum bu takımı ya. Şu taraftar organizasyonlarının, o yazılan metinlerin arkasında kim varsa acilen çok büyük bir pr şirketine alınmalı adamlar çok profesyonel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.forzabesiktas.com/img/vandepremi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aykutTyildirim Son dakika: besiktas-fenerbahce derbisine fenerbahce taraftari alinmayacak... gelemiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 LigTV'de de yazıyor. ne alaka? tam birlik beraberlik döneminde bir de. bence çok da güzel ortam olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 BiTcH_oFBaT said: benjani said: bileti aldık http://img231.imageshack.us/img231/8872/18177810150093149959422.jpg fenerbahçe vapuru eminönüne gidiyor, yanlış binmeyin. geçmiş olsun.. gelmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 RRa ağlamaz ağlatır :p asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 diğer derbiler için hazırlık oldu bu uygulama ts-fb ve gs-fb arasındaki maçlarda fena olay çıkacaktı, önlemek için şimdiden engellediler tüm derbiler böyle olacakmış sanırım, rakip seyirci gitmeyecekmiş bu federasyondan çekeceğimiz bitmemiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Niye almıyorlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 böyle saçmalık, hatta aptallık direk yani olamaz. Ne niyetle niye almıyorsun? FIDIRISYIN yine sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 adamlar düzeltemedikleri şeyi direk yok ediyorlar ahah önlem alamıyorsak iptal edelim kafası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Vendy said: Niye almıyorlar abi şike olaylarını önlicekler herhalde bide bayramdan sonra açıklancak iddaname diğer derbilerde yasaklandı ise direk önlemek istiyorlar bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ya şu ortamda milletin futbol terörü yapacak hali mi var? Eminim şu gün kapalıyı açsalar fb-bjk taraftarı yan yana oturur maç izler. Hatta yapılmalıydı da. Mal bu federasyon mallğğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 öle birşey duydum nette gezinirken mi yoksa tv'de mi duydum unuttum şimdi ama diğer derbilerde de öyle olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Milliyet said: Kulüpler Birliği'nin aldığı karara göre, dört büyüklerin kendi aralarında oynadığı maçlarda rakip takımın seyircileri tribünde yer alamayacak. Yarınki derbi maçla birlikte başlayacak olan bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor'un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda prensipte anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 cavanagh said: öle birşey duydum nette gezinirken mi yoksa tv'de mi duydum unuttum şimdi ama diğer derbilerde de öyle olacakmış şuan ntvsporda sadece bjk ve fb maçı için söyleniyor. prensip ne lan! biri çıkar ben götürüyorum derse ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bunun playoff maçları da var orda da birbiriyle maçları olacak bu takımlardan 2 ya da 3 tanesinin onlarda da bu uygulama olacak büyük ihtimalle desteklemeye gidemeyecek taraftar deplasmana olaya bak ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar