Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ceza olunca direk sabika olmaz.Hemen sabikaya kaydetmiyolar diye biliyorum ben. Yanlis hatirlamisim, simdi hukuk okuyan kuzene sordum. Mahkeme olursa her halikarda siciline isleniyo, ama iceri girersen "sabika siciline" ozaman isleniyo. Iceri girmezsen bi problem yok. Girersen derdin cok. Sabikan olsa bile 3-5 yilda falan siliniyo bazi sabikalar, sicil affi diye bi olay varmis. Karsidakinin cok saglam avukatlari olsa bile, cok asiri bi darp olayin yoksa, iyi halden, tahrikten, "ben bu isin buralara gelecegini bilemedim, pismanim" gibi bi imaj yaratirsan vs. yirtarmissin. Darpta ilk vuranin, tahrigin, tanigin falan cok önemi varmis. Enfazla tas catlasa alacagi ceza 6 ay olur oda agir darp etmisse dedi. Yoosam para cezasiylan yirtar dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Abi karşıdakine levyeyle falan dalmadıktan sonra her zaman tahrik cart curt indirimi oluyor. Karşıdakiyle de anlaşırsan pişmanım da dersen mahkemede bişi olmuyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 GERGE said: İlk darpda içeri girmeyecek diye bir şey yok. Hakime kalmış o. Darp var, darp var yani. yanlış demişim burda, kitabı açtım baktım şimdi, ölçüleri var, ceza ona göre geliyor. yani ilk şuç, affedelim yok ölçüsü hapis gerektiyorsa. kanunda yazmayan şeyler o ölçüler ama gidip ceza hocama havadan soramam bunu, adam sınavları sözlü yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dava ederim seni tamam gsdkn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 benim bildiğim 2 yıldan az hapis cezaları erteleniyor ; denetime tabi oluyorsun ; tekrar bir suç işlersen ikisinide yatıyorsun. kesin yanlış biliyorumdur ; sözde adliyede çalışıyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bone said: alırsın. hukuk okuyan ve avukat olarak çalışan kişiler vardı forumda. peşin hükümlü olmayalım. işte ben bunu hiç düşünememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Benim de taksirle adam yaralamadan mahkemem var, bir adama dokundum hızım 5km iken benzincide, adam mahkemeye vermiş. Daha çok var mahkemeye, bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hem küfür etmişsn, hem dövmüşsün adamı. delikanlı adammışsın helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 peki soyle sorayim diyelim ki bu adam daha once sabikali(adam yaralamaktan) ve tehdit ediyor(mesaj vs ile kanitli), tehditten ne kadar yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 en az 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar