napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Evde bütün gün Hürrem gibi konuşuyorum. Bayılıyorum kadının konuşmasına.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 [caps]May I have some attention here!!![/caps]
napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hihahahayt. Öyle söyliyim dedim. Benim işim var yokum biraz hadi öptüm bye
napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 SÜLÜMAN da diil aslında. İlk başlarda öyle diyodu. Artık SÜLİYMAN oldu.
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 napae said: Evde bütün gün Hürrem gibi konuşuyorum. Bayılıyorum kadının konuşmasına. Anladık. Filmdeki karakterine hiç benzemiyorsun, biz de bayılmak isterdik ama sana. İyi günler.
napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hayatımda senin kadar yüzsüz bi herif görmedim. Facebooktan engelledim diye burdan mı sataşmaya başladın?
napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ay eklemedim ki. Eklemediğim halde mesaj atıyodu sdfd. Neyse hadi gittim dostlar. Öpenzi
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Red said: facebukuna ne ekliosun baştan hata :) niye sizi ekledi de siz yazamadınız mı? :(
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Deacon said: Gitme dur izliyorduk. Napti balon? Yazdım çok pis. Kaldırttım anladınız mı? Troledik, Sonra sevgilim facebook şifremi bildiği için arıza çıkardı girişimimi anlayarak. Sonra kavga ettik. Anlatim mi daha :P
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paticikte şu facebook facialarını gördükçe içim gidiyor. Bi tane de burtoneskin vardı ki aman tanrım. Gençler interneti hep yanlış kullanıyor azizim. Libidonuza hakim olun delikanlılar!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 axedice said: Paticikte şu facebook facialarını gördükçe içim gidiyor. Bi tane de burtoneskin vardı ki aman tanrım. Gençler interneti hep yanlış kullanıyor azizim. Libidonuza hakim olun delikanlılar! ahaha adam neyi hatırlamış
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 axedice said: Paticikte şu facebook facialarını gördükçe içim gidiyor. Bi tane de burtoneskin vardı ki aman tanrım. Gençler interneti hep yanlış kullanıyor azizim. Libidonuza hakim olun delikanlılar! Details please.
Catrenox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 napae said: Hayatımda senin kadar yüzsüz bi herif görmedim. Facebooktan engelledim diye burdan mı sataşmaya başladın? Bir erkeğin düşebileceği en aciz durum
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 balon said: Deacon said: Gitme dur izliyorduk. Napti balon? Yazdım çok pis. Kaldırttım anladınız mı? Troledik, Sonra sevgilim facebook şifremi bildiği için arıza çıkardı girişimimi anlayarak. Sonra kavga ettik. Anlatim mi daha :P o konuda ben de çok krgınım
napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aahahaha çok tatlı kadın ya
Öne çıkan mesajlar