Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok şirin, küçük bir yarış simi LFS ama küçük dediğime bakmayın grafikleri güzel sayılır ve gerçekçilik had safhada. www.liveforspeed.net'ten indirebilirsiniz oyunu, hatta belki Paticik bir server açar da kapışırız :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
avaturk'te 3 tane server var zaten. Baya bi oynayani da var.. statsler falan tutuluyor sitede, ayrica servera girmek icin parali uye olmakta gerekmiyor.. Baya guzel yani bekleriz[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 01 Ekim 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
gerçekçilik had safhada.

Zor mu?
Zorsa hiç kasmayalım. :-)

(Soldat vs Operation Flashpoint)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ekim 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
single da 5-6 tur atın sonra oynasana.com daki rehberi okuyun sonra 3-4 tur daha atın, online oynamaya hazırsınız demektir :)

mutlaka oynayın, sevdiğim bir tür olmasada bunu sevdim, gerçekten güzel.[signature][hline]geberik
Mesaj tarihi:
geç keşfedilen bi oyun.çıkalı 1 sene oluyor oyun.tabi ilk çıktığında da demoydu ve halada demo bi türlü full olmadı oyun şuanda avaturk teki full gibi gözüksede bence değil.ilk versiyonunda sadece 3 araba vardı şimdikinde 8 araba var.ve bazı arabalar için cdkey benzeri bişey istiyodu tam hatırlamıyorum.ii oldu birilerinin bulupta güzel şartlarla server ını açması.belirtmek isterimki türkiyedeki ilk online lfs server ını nos clan olarak biz açtık.tabi yetersiz ve eğlence amaçlı olan kaynaklardan dolayı kapattık.tebrik ediyorum serverı açanları ve sürekli her akşam oynuyorum işallah bi akşamda sizlerle kapışırız.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder
Mesaj tarihi:
Hayır full sürümünü indirme, demoyu indir. Full sürümü açman için kod gerekiyor ki onu da oyunu satın alırsan veriyorlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
  • 8 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
janis said:

LFS halen en iyi yarış simülasyonu. O nedenle hortlatmış oldum konuyu :D

geçen s2 serverlarına giredim kimse kalmamış. bir kaç tane server açıktı. gerisi demo server...
  • Yeni Oluştur...