Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamborghini Aventador

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barnacle said:

vergisini ödeyemeyiz lan

Bu tip araçlara ekstra birşey uygulanmıyorsa 16k vergi vardı sanırım 1-3 yaş 4001cc üstüne.
Anca vergi + benzin ödeyebilirizdfghj
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

milli piyango yilbasi cekilisi fln ciksa, ilk alacagim sey bu olur herhalde, tabi tam cikarsa =P

Piyango bile yetmez gibi geliyor ama şu direk :
http://www.golcukhaber.com.tr/dosyalar/makaleler/2009/06/27/3630/sanat-eseri-pagani-zonda-r-large-1.jpg
Mesaj tarihi:
pagani zonda da cok seri otomobil, ama ben tarzini sevmiyorum zondanin. bir de en pahali otoobil buydu ama aventador da buna yakin birsey olacak sanirim. hatta gecmistir bile belki.

piyango bu sene 40 milyon tlymis, yeter yani her turlu cikarsa, ciksin yeter ki =)
Mesaj tarihi:
istanbulda belli yerlerde kullanilir bu zaten sadece kopru yolu, bagdat caddesi, nisantasi, iki taraftaki sahil yollari (gerci anadolu yakasindaki bozuktu baya son gectigimde) bir de temde kullanilir bu en fazla istanbulda =)
Mesaj tarihi:
Abi köprü yolu bile traş ki , mesela sağ şeridinden gitmek zorunda kalırsan , (2. köprü) yamuk yumuk yolları .

Otobanlar bile dandik yani , hem çukurlar var hem asfalt kalitesi kötü genel olarak.

Bu arada Almanya'da , USA ' da falan ne kadar bu araç ?
Mesaj tarihi:
burdaki fiyatinin 3 te birini dusun iste =)

ingiltere fiyati yanilmiyorsam bir inceleme videosunda 250 bin pound diordu yani o da 750 bin tl fln eder =) burda da 2 milyon 250 bin tl ediyor su anda tam 3 te biri fln sanirim =)

bunlari dusundukce kufredesim geliyor hep zaten. bunu alacaksam aslinda gidip italyadan alacaksin, 6 ay burda kullanacaksin yazin, 6 ay italyada nadasa cekeceksin zaten kisin kullanilacak bir arac degil =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
ilk video'daki yeto herif eric cantona gibi polo yaka giymese daha iyi olurmus.

ha bir de top gear izleyip araba tanitim programi yapma hevesleri yok mu..

komik olcam diyip sapitiyorlar. egitim sart.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Mukemmel alet hakikaten. Bu arada top gear video'sunu izleyince aklima bir fikir geldi. Patinaj bolumunde top gear'a ait olmayan araba tanitim videosu yayinlanmasin. Yasak getirelim? Vakit nakittir sacma sapan videolar izlememis oluruz.
  • Yeni Oluştur...