ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bence daha çok "montu battaniyeyi cebe atamıyoruz, eşya yollayacağınıza para yollayın ki arada tırtıklayalım biraz" hesabı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 o değil de kıyafet niye yollanıyor onu anlamıyorum ben van'da kaç bin tane ev var kaç yüz tanesi yıkıldı ? yıkılmayan binlkerce evdeki fazla kıyafet o 4-5yüz yıkılan evdekilere yetmiyor mu, van kendi kendine halleder kıyafet işini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 son kızılay başkanı yağmaladı zaten kızılayı o ayrı, o kadar çok yediki istifa ettirdiler, açıkca bir şey yapamadıkları için. en basit örnek, tekin küçükali geldiğinde kızılayın kasasında 100 trilyon nakit vardı. istifa ettirildiğinde eksi/borçlu durumdaydı kızılay. e tabii yüzlerce küçükali soyadlı 2-3bin maaşlı 100lerce kızılay memuru var, adamalr işten atılamıyor zira öyle sözleşme yapılmışki attığın an 2 yıllık maaşını nakit ve peşin vereceksin. i love you tekin küçükali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Fistan said: o değil de kıyafet niye yollanıyor onu anlamıyorum ben van'da kaç bin tane ev var kaç yüz tanesi yıkıldı ? yıkılmayan binlkerce evdeki fazla kıyafet o 4-5yüz yıkılan evdekilere yetmiyor mu, van kendi kendine halleder kıyafet işini bence Çünkü köylerde çok büyük yıkım var ve orda kimsenin birbirine verecek bir şeyi yok. Devletin özellikle oralara gitmesi lazım ama malesef depremin 4. gününde daha hiç yardım edilmemiş köy vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 köy evi yıkılınca içindeki kıyafet alınmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 dalga mı geçiyorsun fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 niye dalga geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 evler kerpiç falan zaten. adamların dolabı molabı da yok. Ev yıkıldığı an her şey tek katman gibi oluyor. Ordan elle bir şey çıkarman, çıkarırsan da kullanman mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kaç kere yıkık kerpiç evden bişey çıkarmaya çalıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bir kaç köy gördüm, evinde oturdum, videolardan evlerin durumunu da gördüm. Ha ayrıca eğer sen haklıysan millet o soğukta yalan yere ağlıyor. Üzerinde tek kat hırka, çadır gelmemiş bir şey gelmemiş. Evden çıkarılıyordu, onlar çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 benim kerpiç evim yıkılsa kazar çıkarırım gerekli olan şeyleri, donmam ortalıkta mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 aferin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 1-2 derecede milletin kıçı donuyor, karnı aç, çoluk çocuğunu doyurması, ısıtması gerek, tabii elleriyle yüzlerce kiloluk enkazı kaldıracak süper mantık aristo görse kıskanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi tabiki adamlar arıyorlar enkazlarda kendilerine ait eşyaları o kadar salak değildirler oturup bekleyecek kadar. Gölcük depreminde vallahi herkes enkazı eşeliyordu çalışmalar bittikten sonra ki yazdı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 tabi okuyujnca biraz mantıksız geliyor ama kerpiç ev yıkılınca öyle sandigin gibi yüzlerce kilo enkazı bi yerden alıp öbür tarafa kaldırma düşüncesini de sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar