ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 evet ercişliler ekti zaten o fırtınayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oho-ooooo... adam diyor ki said: Ben Van'a gittiğimde karşılaştığım 10 kişiden 9'u PKK'yı destekliyordu.. Bunlardan 4'ü bilinçsiz destekliyordu ama 5'i bilinçli olarak onların tarafındaydı. tüm seçmenlerle görüştüğü gibi bi iddiası olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ahmedinejad said: evet ercişliler ekti zaten o fırtınayı. yoo sempatizanlar falan istanbuldaydı bayağı.. geçen bursada metroda görmüşler hatta. gözlerinizi açarsanız sizler de çevrenizde görebilirsiniz onları. kapının önünde var şimdi iki tanesi. millet bağış topluyor bunlar rüzgar ekmeye devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bunun depremle alakası? hayır cidden deprem kandil dağında falan olsa anlayacağım, ülkemizin bir yerinde deprem oluyor, birileri çıkıp oh oldu gebersinler diyor, diğerleri de rüzgar eken fırtına biçer diyor. doğa olayları ve ölümler üzerinden insanları cezalandırmaya bu kadar meraklı olmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 seismic activity i arttırıyor. LOool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 lan kendi ülkende deprem oluyor, kendi vatandaşların ölüyor, enkaz altında kalıyor, yokluk çekiyor. şu tartışılanlara bak! şu andaki konunun; oradaki vatandaşların durumu, yardımların ulaştırılabilmesi ve acıların dindirilebilmesi konusundaki umut ve çabalarla ilgili olması gerekirken, şu türk kökenli müge anli gibi yada kürt kökenli aynı örümcek beyne sahip x kişisi gibi herkesin başına gelebilecek bir doğal afeti; siyaset, ayırımcılık, ırkçılık malzemesi, propagandası haline getirmeye çalışan tüm moronlara ve bunların paticikteki türevlerine diyecek hiç bir lafım yok. çünkü yok etmişler onlar zaten kendilerini. var olduklarını sanan ama varlıklarının değersizliğinin farkında bile olmayan zavallılar onlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 en basitinden 22 tane öğretmen ölmüş. neyse ya, cidden aramızdan bazıları haddinden fazla insan. bu kadar insan olmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Flameoffear said: Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı. http://haberevet.com/haber/20111024/418306/pkk-tunceli-de-kamyon-yakti.html problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ahmedinejad said: bunun depremle alakası? hayır cidden deprem kandil dağında falan olsa anlayacağım, ülkemizin bir yerinde deprem oluyor, birileri çıkıp oh oldu gebersinler diyor, diğerleri de rüzgar eken fırtına biçer diyor. doğa olayları ve ölümler üzerinden insanları cezalandırmaya bu kadar meraklı olmanın manası yok. edit gelmiş cevap verelim edite; cezalandırma değil olay. sanırım okumuyorsun hiç. milletin tepkisi için rüzgar eken fırtına biçer dedim ki doğrudur da. halkı iyice keskinleştir, istanbulda olaylar çıkart, bursada olaylar çıkart, sana zarar vermeyi ötekileştir, zarar ver onlara, damarına bas. sonra tepki görünce "aaa neden böyle oldu!!!" diye sor. "rüzgar ektin arkadaşım, ne diye şaşırdın ki şimdi" demezler mi? e derler.. dedirtme o halde. eski, 100yıl önce olmuş naftalinli şeyler de değil bunlar. geçtiğimiz hafta olmuş şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Flameoffear said: Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı. cidden doğuya hiç gitmemişsin yada doğu bölgelerdeki yol bağlantılarını kullanmamışsın.evet şehir içinde yoklar ama geçitlerde yada orman dağlık bölgelerde çok sayıda mevcut olabiliyor pkk.bitlis tatvana giderken ben bizzat gördüklerim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 barnacle said: Flameoffear said: Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı. http://haberevet.com/haber/20111024/418306/pkk-tunceli-de-kamyon-yakti.html problem? lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tamam dedirtenin kabahati var da hırsızın hiç mi suçu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 onu önceki sayfalarda dedim ben zaten dediğim gibi okumuyorsun. oku sonra konuşalım. keza havanda su dövmek seninle konuşmak. onun yerine karşıdaki zencinin alnındaki sivilceleri sayacağım şimdi. kesin tek sayı çıkıcak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 barnacle said: Flameoffear said: Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı. http://haberevet.com/haber/20111024/418306/pkk-tunceli-de-kamyon-yakti.html problem? Verdiğin linki okusaydın Problem? i görebilirdin sanırım. Benim yazdığım ile ne alakası var? 5 ay Van da İran sınırında askerlik yaptım. Ben ne diyorum siz neden bahsediyorsunuz. Ben Van dan bahsediyorum biri gelmiş tunceliyi örnek vermiş verdiği de şehir değil. Sen gelmiş bitlis diyorsun. Bir okuyun yahu önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 şuanki askeri operasyonlar olmasa pkk yine rahatca hareket edebilse onlar için vanıda bir bitliside diyerbakırıda farketmiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 eğer batının bakış açısı gerçekten buysa doğuya adamlar pkk yı kurmakta haklıymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 daha önce yazdıysan bilemem, benimle konuştuğun sürece, bu denilenler yanlıştır ama sebepsiz değil diye bir cümlen yok. sadece rüzgar ekerden girmişsin mevzuya, bir tane bile "bunu demek de yanlıştır tabi" manasına gelecek cümle yok. her neyse, isteyen istediğini düşünür, ortada bu kadar acı varken şunları tartışmak bile acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 okumuyorsun diye ondan diyorum zaten ben. okusan zaten böle de olmazdı hani. keşke herkes okusa. okumak şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 keşke herkes insan olmanın gereklerini yerine getirebilse. önce insan olmak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 öle olsa rüzgar ekmezlerdi ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aahha çocuk gibisiniz yeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi insanlık denen şey iyi bir şey değil. nasıl bir ego var bu insanoğlunda. nerde iyi bir şey varsa kendi ismi altına almış. köpeğin biri anası ölmüş kediye annelik yapıyor mesela, "aynı insan gibi bak bak bak." lan belki biz onlar gibi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aquatik said: keşke herkes insan olmanın gereklerini yerine getirebilse. önce insan olmak şart. abi öyle bi dunya yok yani.sende insan olmicaksın.insan olmanın kime ne faydası olmuş insanlıgın sen ve çevrendeki yakınların sevdiklerin arasında kalır.dışarsı insanlık için uygun yer değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar