Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl insanlık ya?!

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

evet ercişliler ekti zaten o fırtınayı.

yoo sempatizanlar falan istanbuldaydı bayağı..

geçen bursada metroda görmüşler hatta. gözlerinizi açarsanız sizler de çevrenizde görebilirsiniz onları.

kapının önünde var şimdi iki tanesi. millet bağış topluyor bunlar rüzgar ekmeye devam ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun depremle alakası?

hayır cidden deprem kandil dağında falan olsa anlayacağım, ülkemizin bir yerinde deprem oluyor, birileri çıkıp oh oldu gebersinler diyor, diğerleri de rüzgar eken fırtına biçer diyor.

doğa olayları ve ölümler üzerinden insanları cezalandırmaya bu kadar meraklı olmanın manası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

lan kendi ülkende deprem oluyor, kendi vatandaşların ölüyor, enkaz altında kalıyor, yokluk çekiyor. şu tartışılanlara bak!

şu andaki konunun; oradaki vatandaşların durumu, yardımların ulaştırılabilmesi ve acıların dindirilebilmesi konusundaki umut ve çabalarla ilgili olması gerekirken, şu türk kökenli müge anli gibi yada kürt kökenli aynı örümcek beyne sahip x kişisi gibi herkesin başına gelebilecek bir doğal afeti; siyaset, ayırımcılık, ırkçılık malzemesi, propagandası haline getirmeye çalışan tüm moronlara ve bunların paticikteki türevlerine diyecek hiç bir lafım yok. çünkü yok etmişler onlar zaten kendilerini. var olduklarını sanan ama varlıklarının değersizliğinin farkında bile olmayan zavallılar onlar çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı.

http://haberevet.com/haber/20111024/418306/pkk-tunceli-de-kamyon-yakti.html

problem?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

bunun depremle alakası?

hayır cidden deprem kandil dağında falan olsa anlayacağım, ülkemizin bir yerinde deprem oluyor, birileri çıkıp oh oldu gebersinler diyor, diğerleri de rüzgar eken fırtına biçer diyor.

doğa olayları ve ölümler üzerinden insanları cezalandırmaya bu kadar meraklı olmanın manası yok.

edit gelmiş cevap verelim edite;

cezalandırma değil olay. sanırım okumuyorsun hiç.
milletin tepkisi için rüzgar eken fırtına biçer dedim ki doğrudur da.

halkı iyice keskinleştir, istanbulda olaylar çıkart, bursada olaylar çıkart, sana zarar vermeyi ötekileştir, zarar ver onlara, damarına bas.

sonra tepki görünce "aaa neden böyle oldu!!!" diye sor.

"rüzgar ektin arkadaşım, ne diye şaşırdın ki şimdi" demezler mi?
e derler..

dedirtme o halde.

eski, 100yıl önce olmuş naftalinli şeyler de değil bunlar. geçtiğimiz hafta olmuş şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Saçma sapan yorum yapmayın yahu. Van'a gidecek yardım pkk eline nasıl geçecek. Ne sanıyorsunuz siz doğuyu anlamıyorum ki. Ellerinde silahlar, şehir içinde teröristlerin nöbet tuttuğunu filan mı.

cidden doğuya hiç gitmemişsin yada doğu bölgelerdeki yol bağlantılarını kullanmamışsın.evet şehir içinde yoklar ama geçitlerde yada orman dağlık bölgelerde çok sayıda mevcut olabiliyor pkk.bitlis tatvana giderken ben bizzat gördüklerim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Flameoffear said:

problem?

lawl
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Flameoffear said:

problem?

Verdiğin linki okusaydın Problem? i görebilirdin sanırım. Benim yazdığım ile ne alakası var?

5 ay Van da İran sınırında askerlik yaptım. Ben ne diyorum siz neden bahsediyorsunuz. Ben Van dan bahsediyorum biri gelmiş tunceliyi örnek vermiş verdiği de şehir değil. Sen gelmiş bitlis diyorsun. Bir okuyun yahu önce.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce yazdıysan bilemem, benimle konuştuğun sürece, bu denilenler yanlıştır ama sebepsiz değil diye bir cümlen yok.

sadece rüzgar ekerden girmişsin mevzuya, bir tane bile "bunu demek de yanlıştır tabi" manasına gelecek cümle yok.

her neyse, isteyen istediğini düşünür, ortada bu kadar acı varken şunları tartışmak bile acı.
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:

keşke herkes insan olmanın gereklerini yerine getirebilse. önce insan olmak şart.

abi öyle bi dunya yok yani.sende insan olmicaksın.insan olmanın kime ne faydası olmuş

insanlıgın sen ve çevrendeki yakınların sevdiklerin arasında kalır.dışarsı insanlık için uygun yer değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...