Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Geekler, nerdler de bırakıyor kullanmayı ama. Exhibit A: GERGE
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Oyun için sen bıraktın şimdi yeme bizi gerge
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 di said: escape said: pardon neden windows değil de linux? +1
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Silverlight işini nasıl çözüyoruz ? Bir iki birşey indirp kurdum hesapta ama olmadı . Moonlight mı ne indirdim sitesinden crx diye bir dosya. Kuran biri anlatabilirse sevinirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Silverlight işini çözemiyoruz. Beni Linux'den koparak en büyük neden hatta Silverlight işinin çözülmemesi. Microsoft biliyor işini, kim bilir ne kadar para vermişlerdir Netflix gibi şeylere Silverlight kullanmaları için. http://forum.paticik.com/read.php?6,5763937,5763937
Anason Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben silverlight belli versiyonuna kadar kullandigimi hatirliyorum linuxde. monolight'i paket yoneticinden kur, derlemen zor olabilir.
sharky Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 escape said: Deacon said: escape said: niye windows kullanımıyosunda linux? beleş oldugu için falanmı.. böle sorunlar cıkması noırmal yani bu tarz işletim sistemlerijnde onu diyorm Konu hakkinda hic fikrin yok de mi? konu hakkında bir bilgimin olmasına ne gerek var arkadaşım bi yandan microsoft windowsdan bahsediyoruz diğer yanda linuxtan. tamam onun da kendine göre artıları vardır ama illaki windows üstündür genel olarak.. Bayadır gülümsetmemişti bu forum :) İyi oldu bu.
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tamam arkdaşlar linux on numara bi yazılım iostan aflan bile iyi bi yazılım haklısnız hata bende
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya escape konu hakkında fikrin yok eywallah, olmaması kadar doğal bişi yok tabi ilgili değilsen de, konuştukça batıyorsun be hacım. en azından wikiden fln bi araştıraydın konuşmadan önce. ios nere linux nere...
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi bende onu diyorum işte. bu ikisi de işletim sistemi değil mi? linux u windowsla karşılaştırıyosunz ben ona uyuz oluyorum, bende oldu olacak iosla karşılaştırın dedim ne var bunda?
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yani hadi hiçbilgi sahibi olmayan bi adam olsun koyalım şuraya. windows mu linux mu dersen adam windowsu yani microsoftu tanır anlar ama linux ne la diye soru da sorar sana anlatabildmmi? yani olaya cok da vakıf olmaya gerek yok bence
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 casio hesap makinesinin işletim sistemleriyle karşılaştır o zaman bir de.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Alayına uyuzum zaten Flash tır , silverlight tır . Mal Digitürk darlıyor silverlight diye , maç izlemek için mecburen win i açıyorum . Neyse çözer belki linux komüniti bir şekilde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Daha önce konuşmuş ve çözülmesi mümkün değil demiştik sonunda.
sharky Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 escape said: yani hadi hiçbilgi sahibi olmayan bi adam olsun koyalım şuraya. windows mu linux mu dersen adam windowsu yani microsoftu tanır anlar ama linux ne la diye soru da sorar sana anlatabildmmi? yani olaya cok da vakıf olmaya gerek yok bence hakkaten batıorsun :) her iki işletim sistemini de bilmeyen adam bu işletim sistmelerini nasıl karşılaştırabiliyor ? Bu nasıl sorgulamadır :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu arada Silverlight için çözüm buldum. Sanal makine içine çok minimalist bir XP kurup oradan çalıştırdım.
Öne çıkan mesajlar