Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux Flash Problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silverlight işini nasıl çözüyoruz ? Bir iki birşey indirp kurdum hesapta ama olmadı . Moonlight mı ne indirdim sitesinden crx diye bir dosya.

Kuran biri anlatabilirse sevinirim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Silverlight işini çözemiyoruz. Beni Linux'den koparak en büyük neden hatta Silverlight işinin çözülmemesi. Microsoft biliyor işini, kim bilir ne kadar para vermişlerdir Netflix gibi şeylere Silverlight kullanmaları için.

http://forum.paticik.com/read.php?6,5763937,5763937
Mesaj tarihi:
escape said:

Deacon said:

escape said:

niye windows kullanımıyosunda linux? beleş oldugu için falanmı..
böle sorunlar cıkması noırmal yani bu tarz işletim sistemlerijnde onu diyorm

Konu hakkinda hic fikrin yok de mi?

konu hakkında bir bilgimin olmasına ne gerek var arkadaşım bi yandan microsoft windowsdan bahsediyoruz diğer yanda linuxtan. tamam onun da kendine göre artıları vardır ama illaki windows üstündür genel olarak..

Bayadır gülümsetmemişti bu forum :) İyi oldu bu.
Mesaj tarihi:
ya escape konu hakkında fikrin yok eywallah, olmaması kadar doğal bişi yok tabi ilgili değilsen de, konuştukça batıyorsun be hacım.
en azından wikiden fln bi araştıraydın konuşmadan önce.

ios nere linux nere...
Mesaj tarihi:
abi bende onu diyorum işte. bu ikisi de işletim sistemi değil mi? linux u windowsla karşılaştırıyosunz ben ona uyuz oluyorum, bende oldu olacak iosla karşılaştırın dedim ne var bunda?
Mesaj tarihi:
yani hadi hiçbilgi sahibi olmayan bi adam olsun koyalım şuraya. windows mu linux mu dersen adam windowsu yani microsoftu tanır anlar ama linux ne la diye soru da sorar sana anlatabildmmi? yani olaya cok da vakıf olmaya gerek yok bence
Mesaj tarihi:
Alayına uyuzum zaten Flash tır , silverlight tır . Mal Digitürk darlıyor silverlight diye , maç izlemek için mecburen win i açıyorum . Neyse çözer belki linux komüniti bir şekilde.
Mesaj tarihi:
escape said:

yani hadi hiçbilgi sahibi olmayan bi adam olsun koyalım şuraya. windows mu linux mu dersen adam windowsu yani microsoftu tanır anlar ama linux ne la diye soru da sorar sana anlatabildmmi? yani olaya cok da vakıf olmaya gerek yok bence

hakkaten batıorsun :) her iki işletim sistemini de bilmeyen adam bu işletim sistmelerini nasıl karşılaştırabiliyor ?

Bu nasıl sorgulamadır :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada Silverlight için çözüm buldum. Sanal makine içine çok minimalist bir XP kurup oradan çalıştırdım.
  • Yeni Oluştur...