Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 might and magic 6-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Anno serisi bende bu etkiyi yaratıyor. Geçen hafta 1404 ü yükledim. Lanet ettim yine kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bende bi hevesle kurdum 1404 20 dakka sonra uninstall ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pes 3 oynadigimiz ilk iki hafta arkadaslara sanirim sadece kola ve cips yiyerek yasamistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 civ, hoi, vic serileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 cook eskiden desperados oynamistim sanirim, 72 saat kadar bilgisayar basinda kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 MGS serisi CoD.. Starcraft GTA serisi diyebiliriz.. BF aynen.. Max Payne Hatırlayamadıgım daha niceleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 mgs serisi. starcraft haric diger poyunlar mmo lmadigi surece en fazla 4 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Asgard said: might and magic 6-7 Lyvanna_Dolores said: gothic 2 baldur's gate II diablo II homm III red alert II age of empires II ve şu anda aklıma gelmeyen benzer oyunlar yeni çıkan oyunlardan başında günlerce oturduğum hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben niye yazmamışım lan bütün total war serisi sezar 3 diablo 2 victoria 2 yaşam boyu başarı ödülü : football manager. (internetsiz ortamda 3 ay evden çıkmayarak sadece bunu oynadığım bi dönem var. şuan hangi takımla oynadığımı bile hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 age of II de harbi fena sarmıştı ya. Bir kaç yıl aralıksız oynadık onu ve RA2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 arcanum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ra2 Civ 3 Hoi 2 Eu2-3 Ra2 nin camping ini şimdi bile açıp oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 mgs sacred age of wonders civilization everquest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Odeon said: Paradox Interactive ... http://www.paradoxplaza.com/games sec begen al bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paradox verilen paranın her kuruşuna kadar hak eden bir şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Şu paradox sayfasında bir kaç tane hiç adını sanını duymadığım oyun var ^^ Hangileri iyidir bunların ? EU ve hearts of iron serisinin dışında kalanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Majesty sanırım en iyi oyunu paradoxun. king arthur da fena gelmemişti bana. (gerçi optimizasyon sorunu vardı) ama yeni çıkan bi sengoku var, çok kötü o mesela. Kötü oyunlarıda var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Myshkin said: age of II de harbi fena sarmıştı ya. Bir kaç yıl aralıksız oynadık onu ve RA2'yi. ben hala açıp açıp oynuyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 King. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 salkdfjdklsja o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 salkdfjdklsja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 salkdfjdklsjaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 civ 2 bg 2 mgs red alert 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Ace Combat 2-3 Metal Gear (Solid - Substance - Guns of Patriot) GTA Colin McRea 2 Tropico Syphoon Filter 1-2 (diğer oyunları çok kötü) ve son ikili Resident Evil ve Silent Hill serileri nasıl büzük büzük olurduk Silent Hill de belli değil, artı oynarken yanımda biri mutlaka bulunurdu gece yarısı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar