Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Biraz yetişkinler için de olsa ; And old woman walks into an adult sex shop and asks the man behind the couter in a stutery voice; - "do oo o yoou u u sellll thoose ffffffourteeeeenenen inchhh dilllldoooos that takkke 5 du du doble d battttterys? - "err, yes, yes we do" replies the man - "weeeeeel how theee heeeell do do do do you turn it offf?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 lol[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ahahahahaha.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ehueheu[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bu arada 14" ha? Vay bana vay vay bana vay vay vay bana vay vay.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mauaha PS : ingilizce bilmeyenlerde kopar şimdi,maksat post kasmak için die :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bende yazının kısalığını görünce ne çıkcak diye merak etmiştim behaeühğ (:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 lolannes :-)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hahahhaah!! kadin kendinden gecmis lol[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 turn it on diye okudum önce "eee" edim sonra baştan okudum anladım heh[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 04 Ekim 2004 22:40 tarihinde demiş ki: hahahhaah!! kadin kendinden gecmis lol tabi açıklama hardaim lzmdır[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ay oha tebessüm felan oldum yaaağnii... Güzelmiş dalga geçmiyom :) yanlış anlaşılmasın.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 04 Ekim 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 önce anlamadım :D ama 2. okuyuşta anladım çok güzelmiş..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 dildo ne demek ? doble ne demek ?[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: HerenIstiaron, 04 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki: dildo ne demek ? doble ne demek ? BUhahahahahh guzelim bunu burda açıklamak biraz abesleişdigal kaçar bea . Pm den açıklamak lazım. :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ben de bilmiomda adult sex shop diyince başta tahmin ettim ne olduğunu :D Güzelmiş harbi[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :lol: :lol: :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hahaha guzelmis :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 woaah :-o[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 :) 14"=35,56cm Allahım düşmanıma vermesin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 :lol: paticik komik olsa keşke. :D.[signature][hline]Prawler, 04 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ya benimsin ya toprağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dildoda viration almaz dicem hem espriye sıçana dam olucam hem de nereden biliyorsun kardeşim diye sorulara nail olucam : )[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Laistragon, 04 Ekim 2004 19:03 tarihinde demiş ki: mauaha PS : ingilizce bilmeyenlerde kopar şimdi,maksat post kasmak için die :D uahuahuahuahuahauhauhauh[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar