Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.greenmangaming.co.uk/ Burdan hesap yaratıp Sun Rift Promotion'a tıklıyorsunuz. Oyun + 30 günlük oyun süresine sahip oluyorsunuz. Kaydolurken subscription için kredi kartı bilgileri soruyor ama ilk başta herhangi bir para çekmiyor. Kaydolduktan sonra direk olarak subı iptal edebilirsiniz 30 gün sonra bedava oyun süresi bitince para çekmemesi için. Ben "Unfortunately this product is not yet available in your region." hatası alıyorum ama yurtta olduğumdan proxy ile deniyemiyorum. Muhtemelen EU proxyleri ile alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 uk proxy veya vpn lazım, sadece britanyaya özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.daveproxy.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aldım ben, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Iyi oldu bu MMO kitliginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 whitefallda yeni açtım ben oynayacak varsa takılalım dancın olur pvp olur josidiah nick guardian taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Spark öme bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Spark sende bırak artık riftide, swtor idmanlarına başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 varmı hala bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Geçen yine beleş yapmışlardı kısa bir süreliğine ara ara oluyor siteyi takip etmek lazım steamde şu an 7 dolar fln zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar