axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hayat o kadar acı ki kan kusuyorum tandansını ben de yakalamadım değil. Ama kansere dikkat etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Neşem gayet yerinde, hayatım da gayet iyi gidiyor da, yeni işe başladım o yüzden saglık lazım mesguliyet yüzünden. yoksa kan çok over-dramatize edilmiş birşey. En büyük sıkıntı iştah. İştahı çözün gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aquila said: midende sikinti var kesin, adini unuttum neydi o mide seysi yav, reflu degil de. ulser Bu olabilir bak, babamın karnında hayvan gibi mide ameliyat izi var, genetikse mide rahatsızlıkları saçma sapan şeyler yemeden de böyle bir sorunum olabilir. kel şükrünün takımı iyi çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 mideni üşütmüşsün lan işte. talcid ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 akciğer kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 erken ölüm belirtisi bunlar. ölüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 her ölüm biraz erken ölüm değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 KHaRoN said: lupus its not lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 daha iyi fikrin var mı? varsa söyle, yoksa lupustur. hemen tedaviye başlayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 10000cc steroidle başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kanin oldugu yerde kanser vardir, akciger kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yumruk tümörü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 vücutta kan fazlası vardır atmıştır onu o bişey olmaz geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 sigara içiyosan 10 gün içmemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ilk ikisi bende de var.Onlar için ne diyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Kanser ihtimalini es geçiyorsun da, kan varsa kanser vardır doğru teşhis. Bence hemen bi doktora görün, kanser tetkiklerini yaptır. Erken yaşta kanser olmuşsun bari iyileşme şansın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 mide kanamasi direk. artik sende benim gibi kanamali ulserle yasayacaksin... gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Benim de ağzımdan kan geliyor 4-5 yıldır ölmem lazım epeydir ölmedim demek ki çok önemli değil asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ölmüş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 op mu ölmüş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PphW4m-tCLg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 diş eti problemide olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Selam dügüne götürüldüm zorla, sabaha kadar arabalarla buz gibi sahilde viskileri yuvarlayınca hiçbirşeyim kalmadı. Doktora gidince ne haltmış yazarım, tahmini dogru olanların hesabı çekerim içmeye cıktıgımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sadece ilk sayfayı okudum vitaminsizlikten hem yorgunsun hem iştahsızsın hem de diş etlerin kanıyor bu yğzden de ağğzının tadı değişmiş benden bu kadar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar