Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ahahahah, ayri topigi hakediyor ki zaten acilicak asdf nintendo bu kadar sene en cok satan gozbebegi oyununu PC ye gecirip somurmeyi gectim dogru duzgun online play bile kuramadi, eh blizz acimaz araklar direk adsfsad http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/october/pp89.jpg statlara kadar araklamislar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 tam hayalindeki oyun geldi viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iBwEbUwoYqQ&feature=related epik olcak epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Saydak ahahaha. Ciglipaf zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Abi biz buna SAYDEK derdik lan abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mini derpwingle akarim ortamlara tyrael olan adam var lan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi wowa mı başlasam ki yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Of ne kadar kötü ya. Neyse ki bizi etkilemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 SENSİN KÖTÜ I WANNA BE THE VERY BEST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 LIEK NO ONE EVER WAS DUNN DUN DUNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Revangelis said: abi wowa mı başlasam ki yaaa Abi yapma. 6-7 sene nerede bilmiyorum, anım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hell yess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kimse raide falan gitmez artık, heryerde pokemonlarını savastıran insanlar olcak, storeda da parayla satılan pet patlaması + yeni bir kart oyunu sırf bunları içeren, zaten warcraftın asıl yaratılış amacı buymuş megersem sdf, ilerde pokemon dungeonu bile gelebilir pokebosslar falan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Winning battles earns you experience! 1-90 kasıcam panda monkumla bu yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ya haterların diline malzeme resmen şu pokuman =/ Kendimden biliyorum, ben de wow hater olsam alakalı alakasız her yerde şu olayla dalga geçerdim. Hayır hiç bi savunması da yok. Eee şey o petlerin hani olayı yok ya şeyden. Şey için... OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 keske panda exp almayanlara da acsalar da almadan oynarim ben bunu. yetti yeni boss, yeni heroic, yeni battleground. OOO COKZEL YAPMISLAR BOSSA BAK COMBAT HARIKA diyip 1 ay sonra account frozen oluyor. bayiyor. eglence > grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 herkesin anlamsız haterlık peşinde koşmaması iyi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Revangelis said: abi wowa mı başlasam ki yaaa Ahahah yapma bence de ya. Wow cidden boyle eski sevgili gibi abi. Surekli "ALLAH BELASINI VERSIN YA YETER YA" diye birakiyorum. Sonra boyle panda ile falan cikiyo karsina, huzunlenip "ulan acaba tekrar?" diye dusunuyorsun. Hic baslama en iyisi. Ha ama ben exp gelince tekrar baslicam galiba adfh. Pandalara karsi koyamam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2011/295/d/3/wow__mists_of_pandaria_by_kanzel-d4dl6y9.png Hmm ben de mi baslasam acaba diyecegim de SW:TOR aralikta cikiyor zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Peddlefeet ile yenip adama sırıttırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sabahtan beri betada pet battle yapıyorum. Bağımlılık yaptı lan resmen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 kiyagim olsun, sonuna kadar acin sesi http://www.youtube.com/watch?v=WD4P0W-gP24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 pic related http://mybfolder.org/albums/userpics/10001/1292327176540.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bir nesil pokemon ile büyüdü. nankörlük yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Panda monk un panderan petle bunu yaptığını hayal edemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar