Patos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: screamer, 27 Eylül 2004 11:19 tarihinde demiş ki: Telegol de dediler Samet Aybaba nın kontratında -Bjk isterse beni kontrat iptal olur- maddesi var sence bunun dogru olma ihtimali var mi? bir kere: samet aybaba bole bisi olsa mactan sonra "imza benim namusum ve ben su an isteseler hic bir turlu gelmem, sezon sonu olsun dusunuruz, ben takimi birakip gitmem" gibi bi aciklama yapmaz iki kere: bu is cocuk oyuncagimi ayriyetten b.b.a nin basindakiler aptal mi? herhangi bi klubun basindakiler bole mi sozlesmeyi kabul eder mi? samet aybaba bole bi maddeyi isteyecek kadar kucuk bi insan mi? edit:alinti [Bu mesaj Patos tarafından 27 Eylül 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yok bence del bosque kalmalı bu senenin sonuna kadar gitmesi gerekenler ise 4-5 futbolcu var hatat bu sayı 10 a kadar bile çıkabilir aslında... bir de gelmesi gereken 2-3 futbolcu var ve bir de adam gibi yardımcı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Suskunluğumu boziyim artık. DEL BOSQUE'nin gönederilmesi hata olur. Yapılması gereken bu takıma Sinan Engin'in tekrardan menejer olarak getirilmesidir. Bu arada iddia ediyorum bu sene 16 puan farkla şampiyon olacaz aha dediydi dersiniz![signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Patos, 27 Eylül 2004 11:26 tarihinde demiş ki: sence bunun dogru olma ihtimali var mi? Bu benim görüşüm değil.Bunu Sinan Engin söyledi.Ama neden olmasın adam senelerce Bjk nin kaptanlığını yaptı daha ne olsun.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 klubten ihrac edilmis bi insan bu sinan engin cagirsalar bile sinan engin giderse ben delikanliim die cikmasin bi daha bi yere :p screamer :zaten senin gorusun basinin gorusu oldugu icin sordum o soruyu, hatirlarsan basin hakkindaki dusuncelerimi anlican :p [Bu mesaj Patos tarafından 27 Eylül 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sinan Engin de atıp tutarsa kim erkekliğin kitabını yazacak :p Ama öyle veya böyle Samet Aybaba yı Bjk nin td lüğüne yakıştırıyorum eğer o madde yoksa bile önemli değil bir sürü para harcayıp transfer yapan Bjk bir Samet Aybaba nın tazminatını mı ödeyemez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ne sameti ya abi çok istiosanız gsye alın. beşiktaşa uymaz. taraftar istemez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 cakici abisi bi rica eder hemen akar sinan engin nedir ki ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sinan Engin'i aykından tanıyor musunuz? Adamı tanısanız zannettiğiniz gibi biri olmadığını bilirsiniz. Takım içi motivasyonu çok iyi beceren biri. Özellikle Türk futbolcuların nasıl motive olacağını biliyor. Neyse, Del bosque gönderilmemeli. Biraz sabır takımı adam edecek. Bu arada bir kelle de gerekiyor. Bence A. Yıldırım'ın kellesi alınacak gibi.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu arada tv de izledim dmn del bosque yollanıyormuş galba bugun yapılan toplantı sonucu oyle bişi dediler ne kadar doğru bilemem kanal ya haber turk ya da sky turk ikisinden biriydi...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bence kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 NTV : Yönetim Del Bosque ile konuştu Bodo her şey Bodo maçına bağlı denildi.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 simdi motivasyon riskli is pascal kadir inanir da sms le motive edio mesela kadrosunu fheuafa[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 walla beni hiç etmedi bilemicem :-P[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hAha Fergusonu varya süründüre süründüre getiririz. Deli etmeyin bizi mafya takımız biz. Salarız çakıcı abimize haberi en gralını alırız.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Rıza gelmeyecekse Del Bosque'yi yollamasınlar.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya galatasaray ın veya fenerbahçenin hiç mi elinde td patlamadı anlamıyorum ki sanki bütün takımlar sütten çıkmış ak kaşıkta gelip biz sıçıp batırınca" heaaa sıçtı bjk bez getirin!" triplerinde mesaj atıyorlar lol ya[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aloo nie bonzi aldım ben itiras ediyorum[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: theKingpin, 27 Eylül 2004 21:47 tarihinde demiş ki: ya galatasaray ın veya fenerbahçenin hiç mi elinde td patlamadı anlamıyorum ki sanki bütün takımlar sütten çıkmış ak kaşıkta gelip biz sıçıp batırınca" heaaa sıçtı bjk bez getirin!" triplerinde mesaj atıyorlar lol ya gelen adamın karıyerıne bak,kım olduguna bak. Perera geldıgınde adam en azından sampıyon yapıp gıttı. Bjk yonetımı demedımı sezon basında turkıye'ye gelmıs gecmıs en buyuk hocayı getırdık dıye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yalan mı? Daha kariyerli bi adam geldi mi? A Pardon Werner Lorant vardı bea! Şaane bi adamdı Vernel, ona da yazık oldu! Biz Daum u da biliyoz, febe yi de...[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beyler onu boş verindi bence beşiktaşı ancak Fatih Terim kurtarır[signature][hline]yaşasın Türk Milleti...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Garlic, 28 Eylül 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Yalan mı? Daha kariyerli bi adam geldi mi? A Pardon Werner Lorant vardı bea! Şaane bi adamdı Vernel, ona da yazık oldu! Biz Daum u da biliyoz, febe yi de... Perera cok daha karıyerlı.Hatta su an Turkıye'ye gelmıs en buyuk td. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 lol tamam yetenek filan kişiden kişiye değişen birşeydir de abartmasak olayı. kişiden kişiye değişen bişi de değil kariyer. kağıtta yazar yani başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 parreira'nın kariyerini yazar mısın şuraya? hey allahım lol[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Daumu istiyorlarmış =) gelir valla kartal yuvasında güzeldir :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar