Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 toggie hakemin kritik hatası yoktu.ama bize acımayıp verdiği sarı kartları antalyaya veremedi.zaman zaman kasap gibi davrandılar cunku birde hem bize hem onlara faul calınmıcak basit şeyler için oyunu çok durdurdu gereksiz onun harici eğer maça direk elmander tek forvet riera solda başlasak kesin golü bulurduk ilk 45 dakka resmen aydının mustafa sarp taktiği.elmanderin sağ açıkta falan filan karmakarışık dizilişle boşa gitti.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Elemanın biri çift taban daldı, pozisyon sonrası Ujfalusi ile didişmeseler kart görmeyecekti herif. Bir tek orda direkt kartını çıkarması gerekiyordu ki kırmızı bile verilebilir o harekete. Bir de çok fazla faul verdi evet, faullerde haklıydı belki ama bu kadar sık faul olunca da sarı kart vermesi gerekiyor hakemin. Kart göstermekten korkuyor herelde. Bunun dışında da bir şey hatırlamıyorum ben. Burada hakeme baya serzeniş olmuş ama o kadar söylenecek bişey yok.
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ya yok Terim'de aynı şeye kızmış benle, maçta toplam 50 dakika futbol oynanmış asıl sıkıntı o...
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100570 Ufak dur kalkları saymadan 7 dakikadan uzun bi süre durmuş oyun, sadece Melo'nun kullandığı frikik 2 dakika 45 saniyede atılmış... Uzatılan süre 3 dakika, ondan sonra kızınca kızdı oluyor arkadaş, maç oynanmasın diye elinden geleni yapmasın bari hakem...
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 türk hakemi 3 dakika uzatma verir. yunus yıldırım ota boka faul verir asla penaltı vermez. bunu bilmek için ligtv nin analiz yapmasına gerek yok. sacma sapan bi hakem iste.
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 niyeyse beşiktaşlılar aynı şikayetleri dile getirince hemen emzik.jpg /cry filan başlıyorsunuz
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dile getirme seklinde farklilik var. bjk bi basliyor satilmislar, hainler, cuneyt cakir bjk dusmani bizi dograyip gsyi sampiyon yapiyor falan diyorsunuz yaniyorsunuz. hakemler KOTU diyoruz biz oysaki. bu sene de ekstra kotuler mesela. 2-3 haftadir gsnin aleyhine denk gelmesi de surekli muthis bir tesaduf heralde. tez zamanda duzelmeleri dilegi ile. can sikiyor yoksa.
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 RRa said: niyeyse beşiktaşlılar aynı şikayetleri dile getirince hemen emzik.jpg /cry filan başlıyorsunuz Çünkü siz atağınız olmayan maçta penaltımız verilmedi 3 puanımız gitti diye feryat figan yapıp başlıyosunuz şerefli 2.liklere... Bense izlediğim maçtan zerre keyif almadım sürekli dur kalk yüzünden 500ES daha az duruyor İstanbulda iş çıkışında...
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şöle fanatiklerin bazı argümanları cok komik oluyo
RRa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fanatik diye bana değil işine geldiğiniz zaman emzik.jpg ohooohoho cry cry cry diyip kendi takımının başına geldiğinde hakemlar ohuuu çok kotuuu suxxx diyene denir ben forumda fanatik olupta napayım
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 onu bunu bilmemde.bu maçta kesinlikle beşiktaşın hakkı yendi bi şekilde.dolaylı yoldan
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 avrupa ligi playoffu yolundaki rakipleri antalyaya 1 puan hediye edildi evet haklısın red.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Seni okuyorum ya görünce o yüzden benle alakalı.
Öne çıkan mesajlar