Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta: Antalyaspor - Galatasaray @ 21.10.2011 20.00

aquila

Öne çıkan mesajlar

Red said:

riera ne alaka şimdi adma niye öyle daldı konuya ?
adam riera'yı kötülicem diye adı sanı duyulmamış riera diye bahsetti. biz de riera!'nın adını duymadıysan git kumda oyna dedik. şimdi rieranın adı duyulmuş ve çok iyi oynuyor demişiz rpsi yaparak bize laf çarpıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldırım’ın düdük çaldığı son 6 karşılaşmada 5 yenilgi, bir de beraberlik alan Sarı-Kırmızılılar’ın kaderi Antalya’da da değişmedi. Yunus Yıldırım’ın yönettiği dün akşamki maçtan 1 puanla ayrılan Cim Bom, tecrübeli hakemle üst üste çıktığı 7. sınavında da 3 puana ulaşamadı.

...
Sosyal ağlarda paylaş

7 haftada 2 beraberlik 1 mağlubiyet hoş değil. Deplasman tutukluğu devam ediyor, yine de Melo'nun bomboş kalıp uzak direğe atayım diye sıçtığı kafa vuruşu ve Eboue'nin direği sıyıran topu girse berbat oynayarak kazanacaktık bu kötü futbolla. İyi oldu demek istiyorum ama Fenerbahçe muhtemelen bu hafta da kazanacak ve fark 5 olacak, o sebeple diyemiyorum.

Elano, Misimovic, Keita 2 senede birbir harcandı. Şu adamlardan biri olsa fena mı olurdu. Engin ve Kazım'ın hırsını falan takdir ediyorum ama takımın yaratıcı yıldızları bu adamlar olmamalı. Ayrıca Aydın ve Emre Çolak tercihleri tamamen bakın ben bu adamları kazandım demeye yönelik. Yekta gibi bir adam varken benchte yapılmayacak tercihler.

Eboue Arsenal'de resmen tek kanadı domine edebiliyordu günündeyse, fizik olarak herif HİÇ hazır değil. Madem eldeki malzeme bu devre arasına kadar Eboue ve Riera'ya kondisyon yüklemeye devam etmeli.

Günün tek iyi yanı defansta bir duran top dışında önemli bir hata yapılmamasıydı. Malesef Gökhan Zan da iyi oynuyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...