Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lol adam anlamıyor hala ya asdgasıudashşjoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 onceden oynadigi takimlara gore ekstra puan mi aliyoruz mac sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 riera ne alaka şimdi adma niye öyle daldı konuya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 cunku adam RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bunu sadece hon oynayanlar anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 iki el oynamıştım baktım millet devamlı afk veya quit atıyor.bıraktım oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 benim de ilk oyunda adımı beğenmediler diye kicklemişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Red said: riera ne alaka şimdi adma niye öyle daldı konuya ? adam riera'yı kötülicem diye adı sanı duyulmamış riera diye bahsetti. biz de riera!'nın adını duymadıysan git kumda oyna dedik. şimdi rieranın adı duyulmuş ve çok iyi oynuyor demişiz rpsi yaparak bize laf çarpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Aaa şeker Rra da gelmiş. Hoşgelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Yıldırım’ın düdük çaldığı son 6 karşılaşmada 5 yenilgi, bir de beraberlik alan Sarı-Kırmızılılar’ın kaderi Antalya’da da değişmedi. Yunus Yıldırım’ın yönettiği dün akşamki maçtan 1 puanla ayrılan Cim Bom, tecrübeli hakemle üst üste çıktığı 7. sınavında da 3 puana ulaşamadı. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 gslılar da hakem die aglar nolcak türkiyenın hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 YUNUS YILDIRIM =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 7 haftada 2 beraberlik 1 mağlubiyet hoş değil. Deplasman tutukluğu devam ediyor, yine de Melo'nun bomboş kalıp uzak direğe atayım diye sıçtığı kafa vuruşu ve Eboue'nin direği sıyıran topu girse berbat oynayarak kazanacaktık bu kötü futbolla. İyi oldu demek istiyorum ama Fenerbahçe muhtemelen bu hafta da kazanacak ve fark 5 olacak, o sebeple diyemiyorum. Elano, Misimovic, Keita 2 senede birbir harcandı. Şu adamlardan biri olsa fena mı olurdu. Engin ve Kazım'ın hırsını falan takdir ediyorum ama takımın yaratıcı yıldızları bu adamlar olmamalı. Ayrıca Aydın ve Emre Çolak tercihleri tamamen bakın ben bu adamları kazandım demeye yönelik. Yekta gibi bir adam varken benchte yapılmayacak tercihler. Eboue Arsenal'de resmen tek kanadı domine edebiliyordu günündeyse, fizik olarak herif HİÇ hazır değil. Madem eldeki malzeme bu devre arasına kadar Eboue ve Riera'ya kondisyon yüklemeye devam etmeli. Günün tek iyi yanı defansta bir duran top dışında önemli bir hata yapılmamasıydı. Malesef Gökhan Zan da iyi oynuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bence kötü oynamadık, sadece golü bulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Barcelona'nın pozisyon bulamayan haliyiz dedi ofisten bi salak da ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Takımda bir Barcelona havası yok değil. Ama seviyemizi biraz düşürmemiz lazım onlar gibi olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Barcelona'nın kadrosundan kimi çıkarıp koyarsan sırıtmaz bizim 11'de Güntekin? Belki Balta yerine Abidal. Engin'in form durumuna göre hmm Messi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Şöyle maçları fener salaktan bir gol atıp kazanabiliyor biz de hala tık yok puan kaybına devam sıkıntı olcak ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ne ki bu acep ? Sabri: Hakemle saha içerisinde aramızda bir diyalog geçti, bunu söylemek istemiyorum. İlk defa bir hakemden böyle bir cevap duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 cabot said: Şöyle maçları fener salaktan bir gol atıp kazanabiliyor biz de hala tık yok puan kaybına devam sıkıntı olcak ilerde fener oyunculari yillardir beraber normal. kotu oynarken ya da hakem agzina sicarken bu faktor onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fizban said: ne ki bu acep ? Sabri: Hakemle saha içerisinde aramızda bir diyalog geçti, bunu söylemek istemiyorum. İlk defa bir hakemden böyle bir cevap duydum. Sabri: Her hava topuna faul caldin, Avrupa'da mac yonetirken de mi boylesiniz? Yunus Yildirim: Sizi de goruyoruz Avrupa'da, oyununa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben de küfür falan etti sandım be. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 cabot said: Şöyle maçları fener salaktan bir gol atıp kazanabiliyor biz de hala tık yok puan kaybına devam sıkıntı olcak ilerde ona alex faktörü deniyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yunus yıldırımdı di mi bu meshur sivastaki macta su sicratti diye kirmizi gostermisti umit karana da sonra kufur diye kivirmisti. yunus canini senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hakem bence gayet iyi yonetti. Sabri'nin ceza sahasına girerken kendini atmasına sarı kart bile vermeliydi hatta. Sahada futbol oynanmadıgı icin mi hakeme yuklenildi bu kadar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7_KIzbktgJk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar