hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yahu bir kaç saat önce tünelin orada bi yerde 2 shot votka içtim. ondan önce de 2 bira içmiştim. shot yaptığımızdan beri boğazımda acayip bir ağrı var. böyle göğüs kafesinden başlayıp gırtlakta bitiyor. yutkunduğumda taş yutuyormuşum gibi acıtıyor. nefes alırken de göğüs kafesim acıyor. nedir ne değildir? daha önce hiç başıma gelmemişti bu. bademcik falan mıdır? hava serin üşüttük mü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 morfin bas.en azından mutlu ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yemişsin soğuğu çok pis ılık bişeyler iç ballı süt iç bişey yap yat uyu, bak yarın ne durumdasın ateş vs çıktıysa gg, belki de geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 farenjit galiba. öksürük yok ama. hayvan gibi ağrıyor. az önce esnemeye çalışırken beyaz ışık gördüm. bir de ciğerin üst kısmı ağrıyor. oh my fuckin god. yutkunayım dedim şimdi ebem selam verdi. ılık bi şeyler içip yatsam mı. evde de bi tek su var. ilk defa oluyorum bir de böyle bir hastalık. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ılık birşey degil sıcak biraz iç bogazını yumuşatsın biraz sonra hemen uyu tekrar sertleşmeden yoksa uyuyamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi üşendim. yatıyorum ben. ouf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 madem üşenicektin, ne diye yordun adamları sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi çok soğuk çok sıcaktan kaçınıcan ılık şeylere yönel dielim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 süt iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bir daha içmeden önce dışarısı soğukmu değilmi diye bakıp içtikten sonra üşümesende ona göre giyin, hissetmeden fena üşütmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 geç kaldım galiba ama su iç bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 akciğerlerine votka kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 2 shot daha at.geçmezse 2 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar