AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Arama yapamadığım için pati gücüne başvuruyorum. Evet sevgili patiler, geçenlerde bir oyun gördüm fakat vaktim olmadığı için uğrayıp soramadım. Cafe'nin birinde oynuyordu eleman. GTA'nın yeni oyunu sandım fakat değil sanırım. Karlı yollarda eski model arabalar falan kullanılıyordu, GTA'daki elemana benzettiğim için öyle soruyorum. Bilen, gören varsa şayet insaniyet namına söylesin adını :) Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mafia ? saints row ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Böyle birşeymiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 BF3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 lan ne bf3müş lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ayrtıca merak ettim şu oyunu neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mokoko, jonq çok teşekkür ettim. Mafia imiş oyun. Sonunda buldum, karnıma ağrılar girmek üzereydi :) Yaşasın pati kardeşliği, kirlilik için özür dilerim. Saygıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar