Phlox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Selam. Forumdaki mont experlerinin yardımına ihtiyacım var. Geçen sene kış gelmeden şööle bir mont aldım. En soğuk havada bile zerre üşümedim sağolsun fakat şu günlerde (sabah soğuk, öğleden sonra epey sıcak) çok bunalınca elde taşımak gerekiyor ve oldukça zor oluyo bu da. Bana fiyatta çok aşırıya kaçmadan, tercihen su geçirmeyen ve bütün kışı geçirebileceğim, gerektiğinde çantaya falan da tıkıştırılabilecek bir mont önerirseniz ne kadar güzel olur anlatamam. Hafif wall of text oldu idare edin artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yağmurluk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bi kere öyle şişkin bişi olmicak. İkincisi dar olcak olabildiğince. Hava ve su geçirmesin.. Böyle ceketimsi bişi bak bence. İçine de termal içlik giy, terletmez, üşütmez. Rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ne termali abi dağa mı çıkacak adam? Bütün kışı geçirebileceğin öyle bir mont yok. Çok soğuk havalarda kalın bir şey giyersin, çantaya falan sığmaz o. Bugünkü gibi havalarda ince yagmurluk/ruzgarlık gibi bişi işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 adidastan mont almıştım 2002 veya 2003 kış, hala giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 deri mont direk kışın sıcak, yazında soğuk tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.northwestmuseum.org/userfiles/image/Out_of_this_World/Highlander_furponcho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Columbia ürünlerine bi bak derim.pahalıdan kastına göre değişir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen bu olmuşsun, link verdim ki resimler görükmüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 toggie said: Ne termali abi dağa mı çıkacak adam? Bütün kışı geçirebileceğin öyle bir mont yok. Çok soğuk havalarda kalın bir şey giyersin, çantaya falan sığmaz o. Bugünkü gibi havalarda ince yagmurluk/ruzgarlık gibi bişi işini görür. kaliteli termal gayet gidiyo her ortama. eğer kalın sevmiyosan teknoloji yardıma koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 İyi de abicim sürekli dışarda değilsin ki? Montu çıkaracağın yer olacak illa ki. İşte, okulda, arabada falan istediği kadar ince olsun içinde termal varken nasıl rahat edebilir ki insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 spor için değil de yaşam için olanlar var. vücut ısısını koruyor, rüzgar geçirmiyor dolayısıyla terletmiyor gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kalınt mont bende sevmiyorum.astronot gibi hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 trençkot al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Northface aldıydım 2 sene önce hala kullanıyorum. ahada linki. http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/mens-jackets-vests/mens-libre-triclimate-jacket.html?from=subCat&variationId=612 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 mont dediniz de bu genç yaşımda aynı parkayla 7.kışıma giriyorum var mı benim gibi tutumlusu başka? montumla da 4.kışım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 2005te aldığım montu hala giyiyorum o kadar fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 son 10 yıldır mont giymiyorum bunun 5 yılı eskisehirde yasadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 20 yildir sadece tshirt giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 mont ne ya 9 yaşında çocuk gibi. gocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar