cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 KapIKulu said: cetintas said: Ne Kaddafi,ne Saddam...örnek alınacak liderler değildi. ama bulundukları ülkeler daha iyilerini hak etmiyorlardı. Ne sapık bir bakış açısıdır bu ya. Sen kimsin, Libya'nın neyisin? Genelleme yapmak ne kadar kolay. 300 sene önce dedelerini falan filan geçiniz efendim. Beni ilgilendirmiyor. Senin yaptığın hırsızlıktan sonra çocuğunu hapise atmaları ne kadar doğruysa buda o kadar doğru. Ayrıca öldürülme biçimi derken Tayyip elinize bu şekilde düşse siz farklısını yaparsınız sanki. terbiyesizlik yapınca fikirlerini daha iyi anlatıyorsun. benim gibi adamlara karşı duyduğun nefret son cümlede vücut bulmuş. devam et koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 saturn said: cetintas said: Diktatördü. Ama kendisini ve kutsal toprakları savunmak için düşmanlarla savaşan Osmanlı'yı arkadan vuran,katleden,askerleri parçalayan,gözlerini oyan 300 sene öncesinin kafasını yaşayan bir halka ondan daha iyisi zaten fazlaydı. Bence hala da böyledir. Böyle adamlardan ne beklersin dün izgilizlerin gazı ile osmanlıya bugün kaddafiye yarın mubareke Görüntüleri izlerken sanki sırtlanların bir avı yemesi belgeseli izledim sanki. umarım 1000 katı daha beteri gelir böyle satıcılara adamın saçlarını tutam tutam yoldular. tekme,yumruk,şamar... Bu dünyada son 10 yılda bir Hugo Chavez çıktı geleceğe dair umutlanabilmek için. Ne mutlu Venezüellalılara.İnsan adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Cidden sinirimi bozdu bu olay. Resmen bir grup hayvan linç etmiş orada. Sakallı pis islam fuck yeah tipler. Suratına tükürmeye tiksineceğin tipler. Batılılar bunları domaltır sonra da anladınız. Kendileri hakettiler. O cahil halkın bir benzeri bizim ülkede de var ve iyi bişey değil bu. Türkiye bu adama destek çıkmalıydı. PKKya destek vermeyen sayılı devlet başkanlarından biriydi. Kıbrıs olayları zamanında tüm dünya bize ambargo koyarken bu adam vardı yine. Ama bizim Tayyip ne yaptı, bu adamı öldüren bu hayvanlara 100milyonTL'nin üzerinde para yolladı. Bir de bu yolladığı paraları karşılamak için bizim sigaralara çaktı zamı. Defolsun gitsin Filistin, İsrail artisliği yapsın bizimkiler. Batının horuzbusu olduk resmen. Bir sövsem 3 hafta boyunca soluk almadan sövücem öyle doluyum be. Vefasızlık böyle bir şey işte. İnşallah Irak'tan bin beter olur açlıktan ölür hepsi ki öyle olacak zaten uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 En ufak birşeyde sansürlüyen basın neden şimdi çarşaf çarşaf ceset fotoğrafı basıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 basın basın olmaktan çıkmış arkadaşlar. şu olayı cnn türk'ün veriş şekli vardı dün,inanamadım. şöyle bir şeydi: "ülkesini yıllardır demir yumrukla yöneten Muammer Kaddafi doğduğu yer Sirte'de lağım borusunda saklanırken yakalandı." Adam linç edilmiş,bu sanki önemsiz bir ayrıntıymış gibi vurgu adamın diktatörlüğüne. Bu adamlar bu yüzden Ahmet Şık'ı ve Nedim Şener'i savunur içeride 100'e yakın gazeteci yıllardır yatarken. Bunların demokrasisi de, insanlığı da, liberalliği de böyle. Yazıklar olsun................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 1yıl önce kaddafiyle canım cicimken şimdi pis diktatör kaka diktatör öldüde halkı kurtuldu ayakları çok yapmacık.Hoş adamı savunmuyorum ancak bu şekilde olması gerçekten insanlık ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 cetintas said: Bu dünyada son 10 yılda bir Hugo Chavez çıktı geleceğe dair umutlanabilmek için. Ne mutlu Venezüellalılara.İnsan adammış.hehe venezüelalılar çok memnun bu durumdan. uzaktan konuşması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 saturn said: cetintas said: Diktatördü. Ama kendisini ve kutsal toprakları savunmak için düşmanlarla savaşan Osmanlı'yı arkadan vuran,katleden,askerleri parçalayan,gözlerini oyan 300 sene öncesinin kafasını yaşayan bir halka ondan daha iyisi zaten fazlaydı. Bence hala da böyledir. Böyle adamlardan ne beklersin dün izgilizlerin gazı ile osmanlıya bugün kaddafiye yarın mubareke Görüntüleri izlerken sanki sırtlanların bir avı yemesi belgeseli izledim sanki. umarım 1000 katı daha beteri gelir böyle satıcılara Libya lideri Kaddafi ülkenin başındayken ülkenin durumu şu maddelerle özetlenebilir; Öğrencilere yaptıkları tahsile göre ortalama ücret ödenir İşsizlere iş bulana kadar tam ücret ödenir Evlenen çiftlere bedelsiz olarak konut verilir Yurt dışında tahsil yapanlara 2500 Euro harçlık yanında, barınma ve araç yardımı yapılır Ülkede otomobiller vatandaşa maiyetine satılır Libya’nın kredi borcu yoktur Tahsil ve sağlık hizmetleri bedelsizdir Nüfusun yüzde 25’i yüksek tahsillidir Son bombalama olaylarına kadar sokaklarda evsiz veya dilenci bulunmamaktaydı Ekmek fiyatı 0.15 $ Kaddafi IMF veya Dünya Bankası kredisi kullanmadı. Kısacası Libya bağımsızdı, kendisi bir diktatör olabilir, ama ABD bunu hiçbir zaman sorun yapmaz. Yeter ki o liderle anlaşmaya varsın. Ne zaman ki Kaddafi Petrol İhraç eden ülkelere Dolar ve Euro yerine altın karşılığı satış yapmalarını önerdi. Bu altın karşılığı para basmayan Batılı ülkelerin iflasını istemek demekti… Hatırlatmak gerekirse : Bunu en son dile getiren Saddam Hüseyin idi; OPEC (Organization of Petroleum Exporting Countries / Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü) ülkelerine dolar karşılığı satış yapmamalarını önermişti.Açıkçası kaynağını hala merak etsemde biraz düşününce halkına fareler demekle az bile yapmış... alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 DoruK said: cetintas said: Bu dünyada son 10 yılda bir Hugo Chavez çıktı geleceğe dair umutlanabilmek için. Ne mutlu Venezüellalılara.İnsan adammış.hehe venezüelalılar çok memnun bu durumdan. uzaktan konuşması kolay. sen git basketbol forumunda beni banla cici kardeşim. Venezüellalılar bildiğim kadarıyla bizdekinden daha demokrat bir seçim sistemine sahip ve o sistemde Chavez'i tüm Amerikan karşı propagandasına rağmen üst üste devlet başkanı seçtiler. Venezüellalılar'ın önemli bir kısmı da seviyorlar liderlerini. Ben gittim gördüm. Sen gittin mi Venezüella'ya? Her gece çıkacak ille bir tane şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 venezüela da hiç homoseksüel yok elhamdürillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Şu konuda TROLeybüs şoförlüğü yapmak da ancak şakirt dantellektüel Napolyon Bunepart'a yakışırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Kırps* http://seemslegit.com/_images/fc1d3c27a5bacbff767dbca0bfd8383e/1018%20-%20funny%20napoleon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 cetintas said: Bu dünyada son 10 yılda bir Hugo Chavez çıktı geleceğe dair umutlanabilmek için. Ne mutlu Venezüellalılara.İnsan adammış. darısı onun da başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hey Allah'ım, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Evet.Bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sen karıştırıyorsun sanırım basketbol bölümü moderatörlüğüyle alakam yok. venezüelaya gitmedim ama çok şükür oradan arkadaşlarım var. eh senin bu tarzına bakılınca gittiğin bir yerden arkadaşın olmaması gayet doğal gözüküyor, böyle bol keseden sallarsın anca. "bildiğim kadarıyla" mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hahaha. ya nasılda üste çıkıyorsunuz ya?ama tabi,ben yeni sayılırım sizlere göre.pişkinlik için daha sizden çok şey öğrenmem gerekiyor. tevazu göstereyim dedim,senin gibi adamlarda yok öyle bir şey de benim huyum kurusun. yoksa bildiğim kadarıyla da ki kadarıyla kısmı gereksiz...Venezüella'da ki başkanlık sistemi ve seçim sistemi Türkiye'dekinden 10 gömlek üstün bir sistem. Basketbol forumunda da doğru söyledim...Sen dahil linç ettiniz beni. Sonra da sen veya bir başkası önemli değil,basketbolu bilmeyen birisi beni forumdan yasakladı. Ne oldu peki 10 gün sonra? dediklerim birer birer oldu ve takım rezil oldu şampiyonada. Neyse ya,hangi biriniz düzelmiş ki yazarak,konuşarak? seni mi düzelteceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 venezüelalılara ne mutlu demişsin, ben de diyorum ki adamlar ülkedeki yasaklardan dayatmadan baskıdan bıkmış dışarı kapalı bir hayat sürüyor, dolayısıyla bizim gibi eğitimli kesim pek memnun değil yönetimden. destekleyenler ise loyalistler, bilmem tanıdık geliyor mu bu durum bi yerden? ha yerine başka biri geçse daha iyi yönetebilir mi? hiç sanmıyorum. ama kime göre neye göre. bana göre adam kral tabii ceremesini ben çekmiyorum ve orada dünyaya kafa tutan bir adam var, başta abd'ye. ama venezüelada yaşasan en sıkı düşmanı sen olurdun adamın, adım gibi eminim. işler dışardan göründüğü gibi olmuyor çoğu zaman. adam gibi bir şey söylüyoruz, yok basketbol bölümünden güttüğün kin, yok başkanlık sistemi bizden daha iyiymiş, alakasız konular açıyorsun cevap vermek istemeyince. bir de tevazu diyorsun, sanki karşında dalga geçen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bu linç görüntülerini gösteren medyanın yayın ahlakına sıçayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Şimdi IMF'den borçlar alınır ülkenin kalkınması için, exon, chevron petrolüne çöreklenir oooh. Fransız savaş uçaklarını satın alır. Hayat artık çok güzel olacak libyalılar için diktatör öldü ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bütün dünya üzerindeki medyayı komple formatlayıp baştan başlamak lazım ya. silah üreticilerinden farkları kalmayacak böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bizimki de özeniyor sofraya oturmaya ama kırıntılardan başka bir şey atmayacaklar bize. aylardır bombalanan şehirlerin yeniden yapılması işini-ama taşeron olarak-bizim inşaat firmalarına verirler,hepsi o. hee,o belki başka türlü yolunu bulmuştur,kim bilir? ama yarından tezi yok duyarsınız petrolleri Amerikalılar,İngilizler ve Fransızların paylaştığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 E ırakta tüm petrolü içen abd ve ingilizlere edilmedik küfür kalmamışken, bizim gidip libyada petrolden pay almamız mı garip olur, almamamız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Duymazsın. 3 ay sonra orta sayfalarda satır aralarının birinde yazarlar ancak. Türkiye medyası çöp, boyalı basın. Amerikan medyası hükümetin halkla ilişkiler bürosu. Midem kaldırmıyor artık böyle medya maymunluklarını. idontwanttoliveonthisplanetanymore.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar