Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaddafi öldü. ggnormk

kermit

Öne çıkan mesajlar

kaddafi bizi pek sevmez bizde onu pek sevmeyiz ama libya halkı o adama biraz yanlış yaptı. libya petrol rezervi olarak siralamada epey geride olmasına karşın petrolü çok değerli ve bu değerli petrolün en büyük alıcısı fransa. ne tesadüf bu nato operasyonunda başını fransa çekmişdi dimi. tesadüf işte.
Sosyal ağlarda paylaş

diktator filan onlara sozum yok neler cekildigini ben cok iyi biliyorum yakin akrabalarim 20 seneyi askin libya konsoloslugunda calisti
yakin zamana kadar hep yokluk icinde yasadilar siz dusunun halki artik ama bir ulkenin ic islerine baska ulkeler sirf cikarlari icin karisinca benim migdem bulaniyor.
nolacak simdi rejim degisecek, kukla hukumet kurulacak. kimin borusu otuyorsa o ulkenin sirketleri ihaleleri alacak italat anlasmalari yapalicak al sana bir kole ulke daha.
bir ulke daha vassal oldu ortadoguda hadi gecmis olsun.
sirada iran var sonra ww3
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Odeon sana bir soru sormama izin ver. Libya halkı çalışmayı seviyormu?

sorunun cevabini bilerek soruyorsun belliki :)
haklisin sevmezler araplari biliyoruz zaten nasil bir irk. bizde yakin iliskilerde bulundugumuzdan hep araplarla bizede gecmis bazi huylari :)
calismayi sevsin ya da sevmesin bir lider cikarip tek basina devrimini yapabilirdi. biz turkler cok sansliydik basimiza dunyanin en deha kumandani geldi. hep devrim yapti hem kole olmaktan kurtardi ulkeyi. onlarda birgun yaparlardi devrimlerini.
gec ya da bunlari fransaya ne italyaya ne kardesim libyadaki insanin hayatindan. guya libyayi kurtardilar diktatorden. tek amaclari buydu. boyle gostermeye calisip bide yediriyorlar millete onu kaldirmiyo migdem. belki cogu insan yemiyor ama soz soyleyemiyor. igrenc bi dunyada yasiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...