dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 başkan eczaneden ilaç alırken görülür gazeteler yazar herkes sevinir mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Geçen gün bir rahatsızlık geçirdim, doktor bir karışım verdi. Eczaneye git bu ilaçlardan hazırlayacaklar dedi. Dört eczane dolaştım dördüde ya yapmayı biliyoruz ya da uğraşamayız dedi. Ortada ne eczane var ne eczacı, piyasada sadece ilaç satan bakkallar var.Batmalarında bir sakınca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yok mu sizin bir birliğiniz, derneğiniz falan , durdurun o zaman satışları . İlaç şirketleri ile devlet pazarlık etsin , sonuçta siz ortadaki tüccarsınız zaten , büyük ilaç şirketlerinin masaya oturup bir orta yolda anlaşması lazım Edit : Ya da eczaneler komple kapansın bence , zincir marketlerde satışa başlansın . Bu tarz fiyat politikalarını daha iyi ayarlar onlar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 kithnos_1 said: Yok mu sizin bir birliğiniz, derneğiniz falan , durdurun o zaman satışları . İlaç şirketleri ile devlet pazarlık etsin , sonuçta siz ortadaki tüccarsınız zaten , büyük ilaç şirketlerinin masaya oturup bir orta yolda anlaşması lazım o olacak zaten en sonunda. koyacaklar hastanelere eşşek gibi eczaneler, devlet alıp devlet satar sonra da bu eczaneleri satar, sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Ya eczacılık fakültesi sırf doktorların çivi yazısı okunabilsin diye açılmış bir fakülte zaten. Adam 4 sene bunu okuyor yani!1! doktorlar printerdan çıkartsın listeyi, gidip marketten de alır insanlar, np asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hayir cok aptal bi toplum olmasak eczaciya komple ihtiyac yok turkiyede. converter gorevi goruyorlar bi nevi. o da cok overrated bi bicimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 tr de eczacılık yok ki zaten bitsin bakkal hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 edik: ya bişeyler yazacaktım zaten ama fistan benim demek istediklerimi bir post yukarıda yazmış özetle. o yüzden sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar