Qualance Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aynı markanın farklı modellerinde bile bana birisi 43 birisi 44 numara 45 olan bile oldu. Bu kadar oynama oluyorken internetten alıpta ayağına nasıl uyduracan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 eastbay vardı... bide 49. nuamra spor ayakkabı için site önerisi varmı eastbayden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ayakkabı internetten alınmaz, tabii daha önce giydiğinin aynısını falan almıyorsan. aynı markanın farklı modellerinin arasında bile deli gibi kalıp farkı oluyor. bir de ayakkabı dediğin şeyde rahatlık önemli, bir standart yok. tshirt, sweatshirt gibi değil yani. hafif büyük veya hafif küçük olsa da "sorun değil" deyip geçemezsin o yüzden go go go mağaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 trendyol ya da limango gibi mağazalarda kampanya oluyor, bir kere kargo parası veriyorsun, ayakkabıyı alıyorsun, beğenmezsen geri gönderiyorsun kargo onlardan paran iade (en fazla 1 kargo parası zarar ediyorsun) kampanyadan fln varsa başka numara fln alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Gittim mağazaya aldım bugün bir tane, rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar