Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=164925693597019 oha yuh cüs o kadar insan bekliyor. isini bitir yine oyna. asdadfsdfaf acilmis yeni gördüm :(
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Yer neresi bilmiyorum da Kadikoy Nufus Mudurlugu'ne benziyor fazlasiyla. Eger oyleyse o adamin ekrani kabak gibi gorunuyor sefin masasindan. Boyle sikca yasanan "EVET SISTEM GITTI GELENE KADAR BEKLIYORUZ" durumlarindna birinde mi oynuyor acep diye dusunmedim degil.
saturn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 di said: Yer neresi bilmiyorum da Kadikoy Nufus Mudurlugu'ne benziyor fazlasiyla. Eger oyleyse o adamin ekrani kabak gibi gorunuyor sefin masasindan. Boyle sikca yasanan "EVET SISTEM GITTI GELENE KADAR BEKLIYORUZ" durumlarindna birinde mi oynuyor acep diye dusunmedim degil. tokat ziraat bankası
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Tam ben yazacaktım. Ziraat bankasıan benziyor diye
geezus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ziraat bankası, haber metinlerinde de yazmıştı zaten.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 di said: Eger oyleyse o adamin ekrani kabak gibi gorunuyor sefin masasindan. Boyle sikca yasanan "EVET SISTEM GITTI GELENE KADAR BEKLIYORUZ" durumlarindna birinde mi oynuyor acep diye dusunmedim degil. Ben bunu hiç düşünmemiştim, belki de böyle bir şey var ve adamı boşu boşuna linç ediyoruz ya.
saturn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 "roket adam" said: di said: Eger oyleyse o adamin ekrani kabak gibi gorunuyor sefin masasindan. Boyle sikca yasanan "EVET SISTEM GITTI GELENE KADAR BEKLIYORUZ" durumlarindna birinde mi oynuyor acep diye dusunmedim degil. Ben bunu hiç düşünmemiştim, belki de böyle bir şey var ve adamı boşu boşuna linç ediyoruz ya. Sistem gittiyse müşteriler neden ayakta bekliyor
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 boş bankada ayakta bekliyolar. neden acaba?
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ayhh bak devlet memuru işini boşluyor nasıl ayıp Türkiye'de hiç görülmemiş şey ptuu!
Arma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 saturn said: "roket adam" said: di said: Eger oyleyse o adamin ekrani kabak gibi gorunuyor sefin masasindan. Boyle sikca yasanan "EVET SISTEM GITTI GELENE KADAR BEKLIYORUZ" durumlarindna birinde mi oynuyor acep diye dusunmedim degil. Ben bunu hiç düşünmemiştim, belki de böyle bir şey var ve adamı boşu boşuna linç ediyoruz ya. Sistem gittiyse müşteriler neden ayakta bekliyor Adamlar 9 da açılan bankanın önünde 8 de sıra oluyor. Sistem yokken neden ayakta bekliyor diyorsunuz :)
saturn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Arma said: saturn said: "roket adam" said: di said: Eger oyleyse o adamin ekrani kabak gibi gorunuyor sefin masasindan. Boyle sikca yasanan "EVET SISTEM GITTI GELENE KADAR BEKLIYORUZ" durumlarindna birinde mi oynuyor acep diye dusunmedim degil. Ben bunu hiç düşünmemiştim, belki de böyle bir şey var ve adamı boşu boşuna linç ediyoruz ya. Sistem gittiyse müşteriler neden ayakta bekliyor Adamlar 9 da açılan bankanın önünde 8 de sıra oluyor. Sistem yokken neden ayakta bekliyor diyorsunuz :) Bankalarda numara sistemi var sistem gitti ben numara yakacağım diyebilirdi. buradaki olayı çarpıtmayın. Bir benzerini ben özel bir dershane de görmüştüm arkada bekliyorum ve öğrencinin netlerini öğrenmek isteyen veliye görevli bilgisayardan msn ye ait birşey baktı ve daha sonra puanlar sayfasına gitti.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 fede said: boş bankada ayakta bekliyolar. neden acaba? müşteriler burcu esmersoymuş
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 O şube eski konsept. %99 sıra sistemi yok.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yorum said: memur kardeşimize atılan koca bir iftira adam okey dönmüyorki el tek daha
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 saturn said: Bankalarda numara sistemi var sistem gitti ben numara yakacağım diyebilirdi. buradaki olayı çarpıtmayın. Bir benzerini ben özel bir dershane de görmüştüm arkada bekliyorum ve öğrencinin netlerini öğrenmek isteyen veliye görevli bilgisayardan msn ye ait birşey baktı ve daha sonra puanlar sayfasına gitti. Biz lisedeyken dersin ortasından msn öpücük sesi yankılanmıştı bütün dersanede, o geldi şimdi aklıma :D
Öne çıkan mesajlar