mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 “Türkiye Terör Karşısında Hiçbir Şekilde Sarsılmayacaktır” buyurmuş cumhurbaşkanımız. ben sarsıldım yıllardır. 24 tane insan ölüncede ciğerim yandı adeta. yakın zamanda kuzeniminde oraya gitme ihtimali olduğunu bilmekte inanılmaz sarsıyo beni. nereye sarsılmicaz... http://www.tccb.gov.tr/haberler/170/81028/turkiye-teror-karsisinda-hicbir-sekilde-sarsilmayacaktir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 is yerindeyim alman radyosu hep acik. az önce haber gecti. onlari bir etnik grubum haklarini savuman özgürlük savascilari olarak verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya intikamı çok büyük olacak diye başlıyor açıklama. devletin görevi önce bizimkiler ölsün sonra intikam aliyim mi demektir ? ne bu, nüfus planlaması mı yapıyoruz savaşta kırdırarak gençlerimizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Hükümetin gücü ancak facebook'tan kendisine hakaret edenlere yetiyor.. Şehitlerin mekanı cennet olsun, allah ailelerine sabır versin. Buna göz yumanlarından allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Allah ailelerine sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şimdi operasyon yapılıyo tabi. yine çatışma çıkıcak. nolucak çatışma sonunda. 20 tane pkklı ölücek ama 2 3 tanede yine insanımız ölücek yaralanıcak. pkkya müthiş bi darbe vurduk bittiler artık denilicek. bazılarımız yiyecek bu açıklamayı. bi daha girelim daha çok öldürelim dicek insanlar. 50 senedir ne terörler adam gibi mücadele edebiliyoruz, nede 1 arpa boyu yol alabiliyoruz. bize bu acıyı çektirenler misliyle çekiceklermiş. bu bizim acımızı dindirmiyo ki. o ölenler mi geri gelicek 20 25 tane pkklı öldürünce. türkiye sonuna kadar bu işi bitirmek için elinden geleni yapıcakmış c.başkanı ole diyo. 100 sene mi sürücek nedir bu çatışmalar bu savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Sam said: 8 ayrı karakola koordine saldırı yapıldı denmiş, eğer cidden böyleyse çok büyük zaafiyet var bu mevcut karakol sisteminde. Güya gece görüşü vardı artık teröristler böyle yaklasamayacakti, kaç yıl oldu halen aynı şey. Çevrelerinde hiçbir gozetleme veya uyarı sistemi gibi birsey yapılamaz mi, sekiz karakoldan nasıl biri erkenden uyaramaz ben anlamıyorum dogrusu. Artık hareket detektoru mu olur, başka birsey mi, dünyada bile yoksa bizim su kadar tecrübeye sıfırdan bile birseyler yapmamız lazım. Ödenek illa bulunur suna yani. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ama maalesef asmak kesmek ve misillemeye gelene kadar karakol denen mekanın savunma mekanizmasının iyice elden geçirilmesi gerek. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mokoko said: şimdi operasyon yapılıyo tabi. yine çatışma çıkıcak. nolucak çatışma sonunda. 20 tane pkklı ölücek ama 2 3 tanede yine insanımız ölücek yaralanıcak. pkkya müthiş bi darbe vurduk bittiler artık denilicek. bazılarımız yiyecek bu açıklamayı. bi daha girelim daha çok öldürelim dicek insanlar. 50 senedir ne terörler adam gibi mücadele edebiliyoruz, nede 1 arpa boyu yol alabiliyoruz. bize bu acıyı çektirenler misliyle çekiceklermiş. bu bizim acımızı dindirmiyo ki. o ölenler mi geri gelicek 20 25 tane pkklı öldürünce. türkiye sonuna kadar bu işi bitirmek için elinden geleni yapıcakmış c.başkanı ole diyo. 100 sene mi sürücek nedir bu çatışmalar bu savaş. acıkcası ben artık 20 pkk'lı için 2-3 asker kaybettiğimizi düşünmüyorum. cidden dağı tası bombalama haline geldi durum, pkk bizim kadara kayıp vermiyo. şu olayu operasyonlara bdplilerin tutuklanmasına(ki bununla bağdaştırılması yanlış, akp odaklı tayyip odaklı siyasi bi operasyon ilçe baskanlarına kadar adamların toplanması) karşı misilleme demek abzürd olurki denecek. bastan sona güç gösterisi bi eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bu sefer harbiden bosaltiliyor galiba Kandil'deki koyler. http://www.ntvmsnbc.com/id/25289930/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mokoko said: şimdi operasyon yapılıyo tabi. yine çatışma çıkıcak. nolucak çatışma sonunda. 20 tane pkklı ölücek ama 2 3 tanede yine insanımız ölücek yaralanıcak. pkkya müthiş bi darbe vurduk bittiler artık denilicek. bazılarımız yiyecek bu açıklamayı. bi daha girelim daha çok öldürelim dicek insanlar. 50 senedir ne terörler adam gibi mücadele edebiliyoruz, nede 1 arpa boyu yol alabiliyoruz. bize bu acıyı çektirenler misliyle çekiceklermiş. bu bizim acımızı dindirmiyo ki. o ölenler mi geri gelicek 20 25 tane pkklı öldürünce. türkiye sonuna kadar bu işi bitirmek için elinden geleni yapıcakmış c.başkanı ole diyo. 100 sene mi sürücek nedir bu çatışmalar bu savaş. Napalım peki? Pkklılar askerlerimizi öldürmeye devam etsin bizde mal gibi bakalımmı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ama ortada teknik bir yetersizlik olduğuda ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kuzey Irak'a girip tamamen kökü kazınana kadar savaşmazsa bu ordu, bu devlet bir daha hiçbiri çıkıp da şehitlerimiz, evlatlarımız diye açıklama yapmasın. Yazıklar olsun böyle devlete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 BDPli serefsizler cikip ne diyecekler bu sefer acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bir sürü yetersizlik var ki. k ıraka yapılacak operasyonu engellemek için yapıldı denmiş bilmemne haber ajansı demek ki bizi içeriye çekmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Absolut said: BDPli serefsizler cikip ne diyecekler bu sefer acaba. özgürlük savaşcıları görevini yerine getirdi biz böyle olmasın istiyoruz ama bizi buna zorluyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 PKK'lılar dagda degil abicim. Turkiye'nin her yerinde. İstedigi an istedigini öldürebilir bu adamlar. Karakolların güvenliğini arttırırsın gider Ankara'nın göbeğinde bomba patlatırlar. Ellerinde uzun namlulu silahlar, hadi onu gectim roketatarlar var yahu. Karakolun güvenliğiymiş, teknik yetersizlikmiş. Bir kere de fanatiklikten çıkın oy verdiğiniz adamların yanlış yaptığı şeyleri görmemiş gibi davranmayı bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ya valla çok şeyler söylemek istiyorumda ileri demokrasi olayı var cep telefonuma mesaj geliyo hediye kazandınız bu numarayı arayın diye 3 dk sora emniyet den mesaj geliyo bu numaralara itibar etmeyiniz bilgi paylaşmayınız diye. lan sen ne ara gördün bana o mesajın geldiğini ulan herkesimi takip ediyonuz nasıl bi sisteminiz var aynısını sınır karakollarına falanda kurun bari tırsıyorum abi artık izlenme olayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Oymanq said: mokoko said: şimdi operasyon yapılıyo tabi. yine çatışma çıkıcak. nolucak çatışma sonunda. 20 tane pkklı ölücek ama 2 3 tanede yine insanımız ölücek yaralanıcak. pkkya müthiş bi darbe vurduk bittiler artık denilicek. bazılarımız yiyecek bu açıklamayı. bi daha girelim daha çok öldürelim dicek insanlar. 50 senedir ne terörler adam gibi mücadele edebiliyoruz, nede 1 arpa boyu yol alabiliyoruz. bize bu acıyı çektirenler misliyle çekiceklermiş. bu bizim acımızı dindirmiyo ki. o ölenler mi geri gelicek 20 25 tane pkklı öldürünce. türkiye sonuna kadar bu işi bitirmek için elinden geleni yapıcakmış c.başkanı ole diyo. 100 sene mi sürücek nedir bu çatışmalar bu savaş. Napalım peki? Pkklılar askerlerimizi öldürmeye devam etsin bizde mal gibi bakalımmı öyle? ben mi bilcem ne yapılması gerektiğini. ama artık şu anda yapıldığı şekilde bişi olmadığı belli değil mi? dhaa kaç tane daha insanımızın ölmesi gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. haklısın yetersizlik karakollarda değil senin gibi herşeyin toz pembe olduğunu düşünenlerde...Kardeşim bilmiyorum hiç askeri malzemeler ilgini çektimi gördünmü hiçbiyerdede karakolların ihtiyacı olanlar çok ahım şahım malzeme deil...adamlar eş zamanlı 8 karakola saldırıyolar bi zaafiyet olduğu ortada..Daha neyi tartışıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. Eğer bir "örgüt" senin askeri mevzilerine, 7-8 tane mevziye eş zamanlı saldırıyorsa, bunlardan 1 tanesi bile önceden belirlenip bölgedeki güvenlik güçleri alarma geçirilemiyorsa, bütün mevziler baskın yiyorsa mesele gene buna bağlanır. Adamlar kaç yere baskın yapıyor bırınde de telsız kestırmesı yapılamıyor mu bırınde de termal kamera yok mu bırınde de olmuyor mu bunlar. Ama olmuyor bunlar, ak47lı, rpglı capulcular sneın ulkende karakol basıyor hem de aynı anda bırden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 NTV'de adını duymadığım (uzaktan duyuyodum ekrana bakmadan) bir hükümet görevlisi dedik ki, efendim bakınız terör 2001-2002'de neden sıfır noktasına gelmişti? çünkü türkiye iflas etmişti, batmış bir haldeydi. PKK'nın kurşun atmaya tenezzül etmesine gerek yoktu. oysa şimdi güçlendiğimizi şahlandığımızı gördükçe durdurmaya çalışıyorlar ulan şu olayı bile evirip çevirip muhteşem başarıyla bağdaştırıyosunuz, Allah'sız herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 an itibarı milliyet den geliyor maalesef,şehit sayısının çok artmasından endişe ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Asgard said: toggie said: Su durumu yine cevirip karakolların guvenligine bagladınız ya. Boyle iki yuzluluk gormedim. haklısın yetersizlik karakollarda değil senin gibi herşeyin toz pembe olduğunu düşünenlerde...Kardeşim bilmiyorum hiç askeri malzemeler ilgini çektimi gördünmü hiçbiyerdede karakolların ihtiyacı olanlar çok ahım şahım malzeme deil...adamlar eş zamanlı 8 karakola saldırıyolar bi zaafiyet olduğu ortada..Daha neyi tartışıyosun. Okumayı öğren, tartışırız elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 REUTERS: TÜRK KOMANDOLARI K. IRAK'A GİRDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar