salvation Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Özgürlükten demokrasiden bahsedenler ölsün ne olur birisi öldürsün bu insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Şanlı Türk milleti kavramı askeriyle, devletiyle ve ekonomisiyle yerler altında kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 kusura bakmayın da bir cümle söylicem,sabah sabah cok sinirlendim,uyanır uyanmaz gördüm şu haberi elim ayagım titriyo bizim millet eşşek,bu adamları başımıza musallat etti 10 senedir sıçtılar ülkenin ağzına. cok özür dilerim ama cok sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 durun durun birazdan 10 tane jet havalıncak dağı taşı vurucak sonra 500 tane pkklı öldürdük diycekler geçen seferde 300 demişlerdi inandıydı bazı salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 demokratik ölünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 said: Çiçek şöyle konuştu: Yaşadığımız üzücü olaylar yeni anayasa sevincimizi gölgeledi. Bu olaylar ne kadar yürek yakarsa yaksın girdiğimiz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz. Şu adamı biri alsın götürsün ALLAH AŞKINA YA. İnsanların ciğeri yanmış sabah sabah herkesin sinirleri alt üst olmuş iç acıtıyor. SEN ÇIKIP HALA BÖYLE KONUŞABİLİYORSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cok üzüldüm, su dünyada insan hayatindan degerli hic birsey yok. bunun sonu iyi degil. ama surdada nefret kusulacagina biride ciksin. arkadas bu is böyle cözülmez benim önerim su diyen yok (silah demeyin 30 senedir onla cözülmedi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ne kadar dogru bılmıyorum ama bazı kaynaklarda şehit sayısının 60-70 civarı oldugu ve bu haberin gizlendigi yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 biz niye oraları darmaduman edemiyoruz abi neden ya, niye bu kadar aciziz adamlar 1 tane askerleri için 1000'den fazla adamı takas ediyolar ya bırakın Allaşkına ben bu memleketten gitmek istiyorum haketmiyoruz binlerce insanın uğruna canını verdiği bi ülkede yaşıyoruz ama hakkını veremedik hiç veremedik. Yarın yok böyle dans, yetenek sizsiniz , adını feriha koydum izlemeye devam edicez.Böyle olmamalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Türkiye'nin adam gibi sınır ötesi operasyon yapması lazım. Ve bu terör olayını bitirmeden kuzey Irak'tan çıkmaması lazım. Gidecek gerekirse üst kuracak oraya, adam gibi işgal edecek. Sonra oturacak masaya bunlarla. İşte o zaman adam gibi, demokratik bir şekilde halkın çıkarlarını düşünerek, gerekirse düşük düzeyde örgüt mensuplarına af çıkararak ama lider kadroyu tamamen yargılayarak veya buralardan sürerek bu işi bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Doğruluğunu bilmediğiniz spekülasyon haberleri yazmayın. Allah geride kalan aileler ve vatandaşlarımıza sabır versin. PKK sempatizanı arkadaşları uyarıyorum, yorum yazmayın bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Allahın belaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cumhurbaşkanı açıklama yaptı beyler, intikamımız çok acı olacakmış. haa tamam o zaman sorun yok... warimathras said: Steve Jobs a RIP diyen arkadaşları burada da görmek istiyorum... bi de şunu yapmayın artık ya harbi insanlığımdan tiksiniyorum bazen. "ELİN GAVURU ÖLÜNCE ŞÖYLE BÖYLE, VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERE RERRÖREÖREÖ??" her şehit haberinde şunu diyen birisi olmak zorunda mı? akşam olsun, facebookta türevlerini görürüz, "amy vaynhavuza gözyaşı dökenler, şehitlerimize niye dökmüyor?" "michael jackson ölünce yas tutanlar, şehitlerimize tutacak yasınız kaldı mı?" vs. büyüyün artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Absolut said: Doğruluğunu bilmediğiniz spekülasyon haberleri yazmayın. Allah geride kalan aileler ve vatandaşlarımıza sabır versin. PKK sempatizanı arkadaşları uyarıyorum, yorum yazmayın bugün. milliyet.com da yadıgına göre her haber dogru olmalı herhalde he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 her iki tarafta kayiplarini 3'de1 oraninda verir eger kayiplar fazla ise. gayet normal savas taktigidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Kayıpların gizlenmesini pek doğru bulmuyorum eğer öyle birşey varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bundan sonra bence tek politika "fetih" olmali. En azindan savasarak oluruz anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şu saatten sonra fıratnews e mi inanayım,yoksa hükümetin yayın organı gazeteleri mi gercekten bilemiyorum,neyse umarım en düşük rakam gercek rakam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ammy whineehouse ölünce ortalığı ayağa kaldıranlarda 2 satır bişeler yazar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu devirde ülke içinde olan saldırılarda kayıpları gizleme imkanları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bu or.spu çocuklarının soyunun tükendiğini görmek nasip olur umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Hadi bunun şerefine filistine falan yardım edelim. Hatta görmezden gelip afrika ülkerine ziyaretler yapalım paralar toplayalım. Şehit ailelerine de 3 kuruş yardım yaparız sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Seele said: her iki tarafta kayiplarini 3'de1 oraninda verir eger kayiplar fazla ise. gayet normal savas taktigidir. 24 şehit azmı be? 24 tane adamı yan yana koysan sırayla adlarını söyletsen sonuncudayken baştakinin adını hatırlayamazsın. 24 tane dağ gibi türk evladı. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tenzile erdogan öldü hühüühühühüh sitiv caps öldü ühühühühü emi vaynhauss öldü hüühhüüh şunların 1/3 ü kadar haber olmuyor ya basında,ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Savaş uçakları havalandı bile yine dağlara taşlara savuracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar