Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

said:
Çiçek şöyle konuştu:

Yaşadığımız üzücü olaylar yeni anayasa sevincimizi gölgeledi. Bu olaylar ne kadar yürek yakarsa yaksın girdiğimiz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz.

Şu adamı biri alsın götürsün ALLAH AŞKINA YA. İnsanların ciğeri yanmış sabah sabah herkesin sinirleri alt üst olmuş iç acıtıyor. SEN ÇIKIP HALA BÖYLE KONUŞABİLİYORSUN.
Sosyal ağlarda paylaş

biz niye oraları darmaduman edemiyoruz abi neden ya, niye bu kadar aciziz adamlar 1 tane askerleri için 1000'den fazla adamı takas ediyolar ya bırakın Allaşkına ben bu memleketten gitmek istiyorum haketmiyoruz binlerce insanın uğruna canını verdiği bi ülkede yaşıyoruz ama hakkını veremedik hiç veremedik. Yarın yok böyle dans, yetenek sizsiniz , adını feriha koydum izlemeye devam edicez.Böyle olmamalı ya
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin adam gibi sınır ötesi operasyon yapması lazım. Ve bu terör olayını bitirmeden kuzey Irak'tan çıkmaması lazım. Gidecek gerekirse üst kuracak oraya, adam gibi işgal edecek. Sonra oturacak masaya bunlarla. İşte o zaman adam gibi, demokratik bir şekilde halkın çıkarlarını düşünerek, gerekirse düşük düzeyde örgüt mensuplarına af çıkararak ama lider kadroyu tamamen yargılayarak veya buralardan sürerek bu işi bitirecek.
Sosyal ağlarda paylaş

cumhurbaşkanı açıklama yaptı beyler, intikamımız çok acı olacakmış. haa tamam o zaman sorun yok...

warimathras said:

Steve Jobs a RIP diyen arkadaşları burada da görmek istiyorum...

bi de şunu yapmayın artık ya harbi insanlığımdan tiksiniyorum bazen. "ELİN GAVURU ÖLÜNCE ŞÖYLE BÖYLE, VERDİĞİMİZ ŞEHİTLERE RERRÖREÖREÖ??"

her şehit haberinde şunu diyen birisi olmak zorunda mı? akşam olsun, facebookta türevlerini görürüz, "amy vaynhavuza gözyaşı dökenler, şehitlerimize niye dökmüyor?" "michael jackson ölünce yas tutanlar, şehitlerimize tutacak yasınız kaldı mı?" vs.

büyüyün artık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

her iki tarafta kayiplarini 3'de1 oraninda verir eger kayiplar fazla ise. gayet normal savas taktigidir.

24 şehit azmı be? 24 tane adamı yan yana koysan sırayla adlarını söyletsen sonuncudayken baştakinin adını hatırlayamazsın. 24 tane dağ gibi türk evladı. yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...