Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

ALLAH KAHRETSİN, ALLAH BELALARINI VERSİN.BUNU SÖYLEMEKTEN DAHA FAZLASINI YAPMAK İSTİYORUM O İNSANLAR NEDEN ÖLDÜ ? NEDEN YA NEDEN? BIRAKIN YA BEN BU ÜLKEDE YAŞADIĞIM İÇİN KENDİMDEN UTANIYORUM. 80 MİLYONLUK MEMLEKETİ 5 TANE ÇAPULCUYA DİZ ÇÖKTÜRDÜLER ALLAH KAHRETSİN ÖLMEK İSTİYORUM
Sosyal ağlarda paylaş

Sene 15 mayıs 1992 taşdelen karakol baskını olur ve 28 şehit olur. Sene 2011 ekim yer hakkari 24 şehit 18 yaralı. allah belanızı versin pkk gibi.

Vay arkadaş bundan 5-6 sene önce pkk bitti bitiyor diye açıklamalar yapılıyordu. Bende diyordumki içten içe ben asker olduğum zaman artık pkk felan kalmaz.

Geldik 2011 sonuna 1ay sonra yedek subay olarak askerim ve halen hiç birşey değişmedi....
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam PKK panik içinde diye açıklama yapan RTE ne yumurtlayıp milleti aptal yerine koyacak acaba. Gitsin Obama'dan icazet alsın. O'na danışsın ne yapacağını. Kış geldi, teröristler inlerine çekilecek yakında ateşkeş ilan edip. Kara harekatı da yapmazlar bizimkiler. Anca dağı taşı bombalarız karşılık olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

bide gelişmekte olan ülke diyoruz, nah öyleyiz,naaaaaaaaaaaaaahhh.

işte ülke işte halk işte savunma

http://www.haberturk.com/dunya/haber/656870-londrayi-atese-verdiler-video

adamlar polis 1 kişi öldürdüğü için londrayı cehenneme cevirsin, bizimkiler senelerce onbinlerce şehidi için anca "şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağırsın. Müstehak bize.
Sosyal ağlarda paylaş

apdullah demişki intikamı çok büyük olucak. ulan anca iki tane facebook hesabı açıp birinin adını türkiye diğerinin adını pkk koyup empire&allies oyununda birbirinize savaş açarsınız gerizekalılar. suç sizde değilki sizi bu memleketin başına "E AĞABEY BAŞKA OY VERECEK ADAM YOK EHEHEHEHE" diye getirenlerin allah belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

silahların konuştuğu yerde kimse barıştan bahsedemez. açılım şu bu yapılacaksa bu dağdaki pezevenkler bir şekilde oradan söküldüğünde, yok edildiğinde olur.

senin bir şehrine gelip savaş açar gibi harekat yapan adamla hiç bir şey müzakere edemezsin.

bazen kana karşı kan gerek.

olayın kendisinin acılığı bir yana, şu internetteki yorumları okudukça daha da midem bulanıyor. biri çıkmış filistin der, diğeri steve jobs der.

en iyisi haberler dışında bir şey okumamak bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah rahmet etsin, allah geride kalanlara sabır versin.
Bizim uçaklar havalanır birazdan, kuzey ıraktaki ahırları çoban kulubelerini vurur intikamımızı aldık diye seviniriz.

Bilim adamı olsam gider kredi mredi palladium alır. iron man suiti yapar kandile girerdim, 1 gecede yönetici kadrosu en azından temizlenirdi. (Ardeth lafım sana)
Sosyal ağlarda paylaş

abicim kana karşı kan diyosunda adamlarla "abi kökünü kazımaya geliyoruz ölen ölür kalan sağlar bizimdir" diyerek bi olay olsa kimse dönüpte "BOK YERE ÖLDÜ ÇOCUKLAR" demez. döner hepsi vatan saolsun der. çünkü bi milli mücadele vardır. bunda ne diceksin yada allah belanızı versinden başka bişey diyebilicekmiyiz?? o bela teröriste değil. başımızdakilere.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

abicim kana karşı kan diyosunda adamlarla "abi kökünü kazımaya geliyoruz ölen ölür kalan sağlar bizimdir" diyerek bi olay olsa kimse dönüpte "BOK YERE ÖLDÜ ÇOCUKLAR" demez. döner hepsi vatan saolsun der. çünkü bi milli mücadele vardır. bunda ne diceksin yada allah belanızı versinden başka bişey diyebilicekmiyiz?? o bela teröriste değil. başımızdakilere.

valla haklısın ne diyeyim. böyle askerler oturdukları yerde ölüyor, o zaman hiç olmazsa harekat oldu, bir sonuca ulaşıldı, daha çok asker ölmesin diye öldüler deriz.

şimdi pisi pisine böyle kolay ölmeleri daha çok iç yakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...