boone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://habervaktim.com/haber/206067/canakkalede_en_cok_araplar_savasti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ne arabı ya bulut yokmuydu orda şu araplar dünyadaki en leş en salak ırk bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Araplar hiç bir cephede savaşmayıp direkt kaçtı gidipte çanakkalede mi savmışlar pehehe. Bu arap sevdası nedir bizimkilerde anlamıyorum arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 araplara bokumu emanet etmem abi en leş ırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 adamlar age of empiresta bile savaşamıyor fille gidiyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pers onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pers arab same shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Snail söyledigin hic hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 illaki siirten mardinden hataydan'da patiler vardir. arap kardeslerimizin kalbi kirilir diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Simdi birisi cikip, Turkler o zamandan kalma borclarini odemek icin arap dunyasina sahip cikiyorlar der. Ondan sonra da Iran, Arap Dunyasi ve Turkiye icin tehdit olusturmaktadir der. Sonrasi malum hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 oha yok artık dezenformasyona bak yani meb'in bize öğrettiği tarihte bu arap'lar bizi ingilizlere para uğruna falan satan bir millet diye çaktırmadan öğretmişlerdi ötesini bilmem tabi daha yetkili abilerimiz konuşsun araplarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çok tanımadım oralardan adam, ama tanıdıklarımın da hemen hiç biri adam değildi. edit: bu tabii şahsi deneyim, genelleme çıkarılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben sevmiyorum diye kırılmaz kalpleri heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Araplari dogal slinger olarak kullanmisizdir. Sallayip sallayip tas firlatiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 en çok araplar savaşsaydı herhalde o savaş kaybedilmiş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bir çok kaynakta aşağı yukarı nerden ne kadar insan öldüğü bellidir. En çok araplar savaştı diyen adamın topuklarına sıkacaksın görecek arabı da savaşı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Kaede said: en çok araplar savaşsaydı herhalde o savaş kaybedilmiş olurdu şurda bitmiş konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 habervaktimi ciddiye almak 2011 umarım bu tarz şeyler yapmıyorsunuzdur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Araplar direk yalanda, hatta omuz omuza savaştık falan deniyor lakin kürtlerinde savaşmadığı söyleniyor ki doğru olma ihtimali yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu site sadece bende mi türkçe karakterleri yamuk çıkıyor? Eğer sizde de öyleyse neden kasıp gereksiz şeyleri okuyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi sarıklı evliyalar savaştı diye biliyorum ben çanakkalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ülkeyi de araplar kurdu degil mi yaprağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 valla en çok araplar mı savaştı bilmiyorum ama eğer öyleyse çok salaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar