Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Gsl

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Formata da bağlı tabii ama TSL gibi her haftanın bir günü 5-6 maç yayınlayacak tarzda yayın yapılacaksa (ki en çok ilgi o şekilde çekilir) replaylerden yapılmadığı takdirde yine TSL'nin düşüldüğü duruma düşülür. Her hafta x günü x saatte maç yapılacak dendiğinde buna birkaç haftadan fazla uyacak 2-3 oyuncu var Türkiye'de taş çatlasa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu bir süreç olarak düşünmek lazım dostlar. Şu an çok zayıf bir talep ve çok zayıf bir arz durumu söz konusu. Gereksiz riskli hareketler yapmaya gerek yok bence.

Adım adım bu topluluk büyüyecek ve sürekliliği sağladığımız zaman, bu işler kendiliğinden gelişecek diye düşünüyorum.

Nasıl olur? Online turnuvalar büyür, LAN turnuvası olur, daha çok yayın olur, daha çok oyun olur, daha çok oyuncu olur, daha çok seyirci olur GL HF GG WP şeklinde devam eder olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyman, türk sc2 communitysi,

1) oyuncuların %80 i

2) organizatör takılanların %60

-argoyu mazur görün- g*tü havada insanlar olduğundan.

3) Adam akıllı competitive levelin altindaki bir avuç oyuncununda en az bir yarısının ne kadar leş insanlar olduğu düşünülürse bizden gsl çıkmasın, ben istemem açıkçası.

cuomd: community ve oyuncular ve organizatörler genel olarak gsl tipi yapılanma için çok leş.
Sosyal ağlarda paylaş

bir adımdı atılması gerekiyordu. Olaya hep eksi yönünden bakılırsa olmadı şunu beceremediler diye yanlış yoldayız. Burdan çıkması gereken bir sonraki adım için bir öncekinden çıkardığımız dersleri alıp gerekeni yapmaktır. Daha iyi organizasyonlar olması dileği ile Bloody...
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Bu oldukça iddialı bir söylem. Beni bu grubun içine dahil ediyosan kendi adıma birşeyler söylemek isterim. Yok mesajın başkalarına ise bilemeyeceğim.

oyman snei o leş gruab dahil etsem zati sc2 de haal f lsitte tutmam, 1-2 ay önce yok oyman x in yerine turnuvada oynadı iddiaları dönerken kanıtlar aksini göstersede oymanın öyle şey yapıcağınan inanmam demezdim, ahni parmak göstermemek için o postta isim iyi-kötü olarak vermemiştim.

Hani oyuncuları anlatırsam shitfeste döencekte rganizatör olayını açaiblirim.

Organizatörlerler, Penta hariç, hemen hemen çoook çook laf ve 0 iş tipi insanalr büyük cogunluğu, iş yapanlarıda en ufak bir yaptıkları için (tekrar ediyorum genel olarak bu böyle istisnalarımız mevcut) "buralar daha bayırdı ben sc2 yi getirdim" modundalar. On uyapmayanlar "hayırrr siz bizi eleştiremezsiniz" modundalar, ki tsl başlığını inceleyen herkez bunları görebilir. Ne zaman birileri olan ahtaları eksiklikleri söylesene abuk sabuk "ama onalr iyi kötü iş yapıyrlar yaaa" tadında vasat bir savunma sürüldü karşımıza, hadi onu getim bazı eleştiri yapanalr ciddi amele amele trollügüne yapıyorlardı, ben buna "ee öyleyse bazı isnanlar kaba yorumlarda bulunuyorlarsa bun usindireceksiniz, maden büyük, sponsorlanan pro olmayı amaçlayan bir organizasyonsunuz troll olan mesajlardaı bile hmm şu konuda haklı deyip üslubunu profesyonelce göz ardı edeceksiniz, etmezsenizde 2-3 ay sonra bakın yalan olacaksınız" demiştim, ki tsl nin hali vs ortada. Organizatörlerde bu hava varken, ve hadiyazı başında dediğimin aksini yapip isim verecegim, düzgün oynayan oyuncularımızın çocu spartacstus, inyourminddır, oymandır, sleeptir tadında davarancağına LM tadında davranışlarda bulunduğu sürece (aka gerek organizatör girek oyuncu olsun sc2 communitysinin önde gelenleri) leş leş davrandığı sürece türkiyeden gsl tipi yapılanmayı geçtim, türk sc2 communitysinden cacık olmasını beklemek saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

İsim versen daha iyi olurdu. Sonuçta bu organizasyonları yapan 3 4 gurup var. Eğer bu söylemlerin içinde bizim etkinliklerimizde varsa lütfen belirt ona göre yanıtımızı verelim. Yaşını almış kişileriz LEŞ gibi bir söylemi kabullenmek karakter meselesidir. Bu yüdzen bu belirttiğin konularda biz nerede duruyoruz öğrenmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...