hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 veya benzeri bir yer var mı bilen? penguen göresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 babamın penguenlerini mi izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 o çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 herhangi bi rotary, ama uyariyim biraz besili oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 O naneyi nerden kimden aldığını öm atsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ahaha çok güzel bi konu olmuş ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 penguen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 darıca'da vardı ben veletken. hala duruyor mudur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 başlığa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 CthuLhu said: darıca'da vardı ben veletken. hala duruyor mudur bilmem Vardı geçen sene ama büyüklerden değil, minyon bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 CthuLhu said: darıca'da vardı ben veletken. hala duruyor mudur bilmem ilkokul tayfası toplanıp darıcaya mı gitsek nostalji baabında aheuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hayvanat bahçelerinin siteleri var mı bak oralarda genelde neler oldugu yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yok abi o darıcadakine baktım. mal mal afrika hayvanı toplamışlar aslan maslan var. yok herhalde. antartika şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ahaha nasıl ya ayrıca yazık lan hayvanlara. vücutları soguk iklime göre dizayn edilmiş bi hayvanı tutup sen ona göre çokçok sıcak bi yere getir koy sırf bunun gibi adamlar eğlensin diye, hayvan eziyet çeksin peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 escape bravo çok yapmam bunu ama takdir ettim seni.cidden yazık doğal yaşam parkları gibi tırıvırılar neyse de bu hayvanaların kapatıldığı her türlü ziyaret mekanını basıp hayvanları kaçırasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 escape said: ahaha nasıl ya ayrıca yazık lan hayvanlara. vücutları soguk iklime göre dizayn edilmiş bi hayvanı tutup sen ona göre çokçok sıcak bi yere getir koy sırf bunun gibi adamlar eğlensin diye, hayvan eziyet çeksin peh hai mr.sensetive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yeterince soguk su ara istanbul, zannetmiyorum ki sikayetci olsun penguenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar