Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Herif göre göre yenildi ha ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bitti mi şimdi bu 2-0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ilk maç mid+ ta 1 base > 2 base nası oldu anlamadım, 2. maç ise bitse de gitsek tadında taktik göstermemek için kanımca mana verdi maçı , adamlar sahneye çıktıktan sonra tam 1.5 saat delay oldu yanda oturup beklediler dansmış , eswc başkanının vs nin konuşmasıymış falan muhabbetine o da böyle bekletmeye böyle şov maçı diye yaptı bence, hatta 45 dakika civarında pure fransızca dinledim bi de sunucu bişiler söylüyor lafı bize uzatıyor bişi demememizi bekliyor, bugün fuar alanı basın ve oyunculara açıktı sadece 70%+ izleyici oyuncuydu fransızca bilmeyenler , basında da bi 10% olsa fransızca bilmeyen 80% 45 dakika dinledi fransızcayı tepkisizce... ama bol bol gosu gördüm :D nerchio netteki fotoları kadar nerd değil, thorzain uzun baya, nightend beklediğimden de kısa, socke tam bir wowcu style, en coolu sjow açık ara, Grubby reyiz MC falan teşrif etmediler bugün. o değil de nasıl değinmemişim ortama, inanılmaz valla needforspeed standında efsane bir yarış arabası, battlefieldın orda tank/transporter stili bir araç. retro oyunlarından son model oyunlara kadar hepsinin standı. Standlarda bizim Türkiyedikeler gibi 3-5 metrekare değil hepsi ilginç ilginç sistemler kurmuşlar. Gears of war gidip askeri karargah çadırı gibi birşeyin içine koymuş pcleri vs... Havası inanılmazdı ortamın bu gazla yarın ezerim skor tahminlerim silip 1-2 mana silip 2-1 elfi silip 2-1 deny :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Fazla cheese yapıpta turnuvanın anti-patik adamı olma. Tadını çıkar, Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 fazla cheese yap turnuvanın antipatik türkiyenin sempatik adamı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yahu demoralize etmeyin adami cheese yapmasa bi bok yapamicakmış gibi.dostum bildigin gibi oyna yık gel orayı.türkiyede her türlü namın var zaten salla sen bizi orada isim yap.en kötü ihtimal oynayıp yenil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abiiiii şaka gibi ps2 converterım nasıl olduysa yok çantamdaki mouseun ucuna takılıydı lanet olsun toplu mouseumla oynayamıcam... resmen sabotaj yaptılar solumda cloud sağımda nightend oturma planıyla oturduk idra grubby reyiz hepsi burda mc yi daha göremedim abi gitmiyor bu roccat kone istediğim offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff EDIT : BULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM burda düşürmüşüm ohhhhhhhhh inanılmaz mutluyum resmen yıkılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sleeep sizin maçlar kaçta başlıyacak. ^^ Electronic Sports World Cup Day 1 adıyla teamliquid den yayın yapılacak galiba. Bürsat umarım bizim için birşeyler yapar. ^^ edit : programı buldum ^^ http://www.eswc.com/public/pdf/stage-programme-eswc.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yanlış o program fransa saatiyle 11 de başlıyor, maçtan sora atarım bugünün programı sitedeki yanlış :D burası inanılmaz soğuk kolsuz , forma, polar, montla duruyorum herkes böyle :D benim maç streamlencek TRİBÜN GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
udgu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.own3d.tv/event/ESWC burada olacak sanırım yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi stress yapma mousun zamazingosu kayboldu diye böyle stress yaparsan mac baslayinca kalbin agzidan cikar. ordan bi bira felan kap sinirlerin yatisir öyle maca girersin (icki kullaniyorsan tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.mystarcraft.de/de/live/mori burada büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Seele said: abi stress yapma mousun zamazingosu kayboldu diye böyle stress yaparsan mac baslayinca kalbin agzidan cikar. ordan bi bira felan kap sinirlerin yatisir öyle maca girersin (icki kullaniyorsan tabi) odada vardı smirnoff mojito 2 yudum içip geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bol şans sleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 elfi bvak chesse yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sleeep ESWC'de canlı www.starcraftturkiye.com/tv 'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kim aldı ilk maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sleep alması laızm bu macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 neyse moral bozmaya gerek yok. daha ilk maçtı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 başka bir yerde gruubby e bakıyodum bnde yarım saattir oh go go slip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 oy oy heyecan yaptım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 helal aldi elfiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 cok pasıf oynuyor abi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 of drop çok fena oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar