Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Grand Final ( SİLİP ONFIRE)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

ilk maç mid+ ta 1 base > 2 base nası oldu anlamadım, 2. maç ise bitse de gitsek tadında taktik göstermemek için kanımca mana verdi maçı , adamlar sahneye çıktıktan sonra tam 1.5 saat delay oldu yanda oturup beklediler dansmış , eswc başkanının vs nin konuşmasıymış falan muhabbetine o da böyle bekletmeye böyle şov maçı diye yaptı bence, hatta 45 dakika civarında pure fransızca dinledim bi de sunucu bişiler söylüyor lafı bize uzatıyor bişi demememizi bekliyor, bugün fuar alanı basın ve oyunculara açıktı sadece 70%+ izleyici oyuncuydu fransızca bilmeyenler , basında da bi 10% olsa fransızca bilmeyen 80% 45 dakika dinledi fransızcayı tepkisizce... ama bol bol gosu gördüm :D nerchio netteki fotoları kadar nerd değil, thorzain uzun baya, nightend beklediğimden de kısa, socke tam bir wowcu style, en coolu sjow açık ara, Grubby reyiz MC falan teşrif etmediler bugün.

o değil de nasıl değinmemişim ortama, inanılmaz valla needforspeed standında efsane bir yarış arabası, battlefieldın orda tank/transporter stili bir araç. retro oyunlarından son model oyunlara kadar hepsinin standı. Standlarda bizim Türkiyedikeler gibi 3-5 metrekare değil hepsi ilginç ilginç sistemler kurmuşlar. Gears of war gidip askeri karargah çadırı gibi birşeyin içine koymuş pcleri vs...

Havası inanılmazdı ortamın bu gazla yarın ezerim
skor tahminlerim
silip 1-2 mana
silip 2-1 elfi
silip 2-1 deny
:D
Sosyal ağlarda paylaş

abiiiii şaka gibi ps2 converterım nasıl olduysa yok çantamdaki mouseun ucuna takılıydı lanet olsun toplu mouseumla oynayamıcam... resmen sabotaj yaptılar solumda cloud sağımda nightend oturma planıyla oturduk idra grubby reyiz hepsi burda mc yi daha göremedim

abi gitmiyor bu roccat kone istediğim offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

EDIT : BULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM burda düşürmüşüm ohhhhhhhhh inanılmaz mutluyum resmen yıkılmıştım
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

abi stress yapma mousun zamazingosu kayboldu diye böyle stress yaparsan mac baslayinca kalbin agzidan cikar. ordan bi bira felan kap sinirlerin yatisir öyle maca girersin (icki kullaniyorsan tabi)

odada vardı smirnoff mojito 2 yudum içip geldim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...