idilik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 çetintaşın hazırladığı anketin soru bölümünün kimi üyelerce anlaşılabilir olmayabileceği düşüncesindeyim. bu nedenle ve bir de diğerinin sağlaması olması açısından da yeni bir anketin işe yarayabileceğini düşündüm. eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben görmezsem memnun olurum, ama kendi çaplarında emmeli gömmeli istedikleri gibi takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Lock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 böyle bi başlık açmak ayıp ya herşeyden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dini bütün müslümanım diye gecinip de 4 kadınla her akşam orciye girmekten ya da kendinden 40 yaş kucuk kızla evlenmekten daha az sapıklıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sapık mısın abi aynı başlıktan bir daha açıyorsun, aptal mıyız biz onu anlamayacak kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 synthesizer said: ben görmezsem memnun olurum, ama kendi çaplarında emmeli gömmeli istedikleri gibi takılsınlar Ben de bunu düşünüyorum. Kendi içinde baya çelişen bir fikir aslında Mesela bir arkadaşım bana gay olduğunu söylese mesafe koymam ama gay olduğunu bildiğim biriyle de arkadaş olmam. Ha ayrıca adamların efendi efendi istedikleri gibi yaşamam hakları olduğunu düşünüyorum ki zaten herhangi kafadan biri de efendi efendi kendi halinde takılsa benim için dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gayle ibne ayrı bişey bence. hani gelip her gordugu adama sulanması gerekmiyo gay dedigin adamın. gayet erkek düz arkadasları da olabilir. benim arkadasım da olabilir, toplumumuz da genel olarak hazir olmadigi icin toplum icinde yiyişmedikten sora, bi sıkıntısı olmaz bence. yani kapalı kapılar ardında deiler gibi vuruşan ama insan içinde el ele tutusmayan 2 gayle gayen arkadas olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Yıllardır her gaylik konusuna şunu koyuyorum ve çok eglenıyorum. http://bbsimg.ngfiles.com/1/15185000/ngbbs478c2e831a4f9.jpg Ayrıca unutmayalım nph ve sheldon gay . Yani elbette bunun fatih ürek tarzı olanı da var oyle olanı da hangisini seviyoruz hangisi midemizi bulandırıyor çok açık degil mi? Sorun gaylerde degil onlar kral adamlar olabılıyor sorun faggotlarda faggotları sevmıyorum ben. Ki faggot adam hatunla da sevişse yine faggot olabılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 daha iyileri var bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 anketi cevaplarken eşcinseller hakkındaki kişisel düşüncelerinizi (itici bulmak, bulmamak, sempati duymak duymamak gibi) hesaba katmassanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Buraya da koyayim; http://27.media.tumblr.com/tumblr_lk1i6fKmB31qiati7o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Aket-Atum said: synthesizer said: ben görmezsem memnun olurum, ama kendi çaplarında emmeli gömmeli istedikleri gibi takılsınlar Ben de bunu düşünüyorum. Kendi içinde baya çelişen bir fikir aslında Mesela bir arkadaşım bana gay olduğunu söylese mesafe koymam ama gay olduğunu bildiğim biriyle de arkadaş olmam. Ha ayrıca adamların efendi efendi istedikleri gibi yaşamam hakları olduğunu düşünüyorum ki zaten herhangi kafadan biri de efendi efendi kendi halinde takılsa benim için dert değil. Niye gay olduğunu bildiğin biriyle arkadaş olamazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sana göre hava hoş tabi napae, ucu sana dokunmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ne hayır ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 megolamanlıkla da ilgisi var biraz. gay adam ilk iş gelip senin kıllı göbeğine yavşayacak he kaç anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 fede said: sana göre hava hoş tabi napae, ucu sana dokunmuyo :( Ne alaka fedeciğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 napae said: Aket-Atum said: synthesizer said: ben görmezsem memnun olurum, ama kendi çaplarında emmeli gömmeli istedikleri gibi takılsınlar Ben de bunu düşünüyorum. Kendi içinde baya çelişen bir fikir aslında Mesela bir arkadaşım bana gay olduğunu söylese mesafe koymam ama gay olduğunu bildiğim biriyle de arkadaş olmam. Ha ayrıca adamların efendi efendi istedikleri gibi yaşamam hakları olduğunu düşünüyorum ki zaten herhangi kafadan biri de efendi efendi kendi halinde takılsa benim için dert değil. Niye gay olduğunu bildiğin biriyle arkadaş olamazsın? işte kendimle çeliştiğim kısım orada, gereksiz önyargılı davranırdım adamcağıza sürekli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 uç diyorum nazcığım. sana dokunmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 burdada hayır yukarda evet aşağıda. hemen biri bir tane daha açıp bunu düzeltsin yanlış oy verilebilir çok önemli bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 öf kim kimle sevişirse sevişsin abi, ama bana uzak olsunlar. Homofobik bir yapım var evet. İğrenç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ha işte adam gibi anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar