Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Referandumu 2

idilik

Öne çıkan mesajlar

synthesizer said:

ben görmezsem memnun olurum, ama kendi çaplarında emmeli gömmeli istedikleri gibi takılsınlar

Ben de bunu düşünüyorum. Kendi içinde baya çelişen bir fikir aslında Mesela bir arkadaşım bana gay olduğunu söylese mesafe koymam ama gay olduğunu bildiğim biriyle de arkadaş olmam. Ha ayrıca adamların efendi efendi istedikleri gibi yaşamam hakları olduğunu düşünüyorum ki zaten herhangi kafadan biri de efendi efendi kendi halinde takılsa benim için dert değil.
Sosyal ağlarda paylaş

gayle ibne ayrı bişey bence.
hani gelip her gordugu adama sulanması gerekmiyo gay dedigin adamın. gayet erkek düz arkadasları da olabilir. benim arkadasım da olabilir, toplumumuz da genel olarak hazir olmadigi icin toplum icinde yiyişmedikten sora, bi sıkıntısı olmaz bence.

yani kapalı kapılar ardında deiler gibi vuruşan ama insan içinde el ele tutusmayan 2 gayle gayen arkadas olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır her gaylik konusuna şunu koyuyorum ve çok eglenıyorum.

http://bbsimg.ngfiles.com/1/15185000/ngbbs478c2e831a4f9.jpg

Ayrıca unutmayalım nph ve sheldon gay . Yani elbette bunun fatih ürek tarzı olanı da var oyle olanı da hangisini seviyoruz hangisi midemizi bulandırıyor çok açık degil mi? Sorun gaylerde degil onlar kral adamlar olabılıyor sorun faggotlarda faggotları sevmıyorum ben. Ki faggot adam hatunla da sevişse yine faggot olabılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

synthesizer said:

ben görmezsem memnun olurum, ama kendi çaplarında emmeli gömmeli istedikleri gibi takılsınlar

Ben de bunu düşünüyorum. Kendi içinde baya çelişen bir fikir aslında Mesela bir arkadaşım bana gay olduğunu söylese mesafe koymam ama gay olduğunu bildiğim biriyle de arkadaş olmam. Ha ayrıca adamların efendi efendi istedikleri gibi yaşamam hakları olduğunu düşünüyorum ki zaten herhangi kafadan biri de efendi efendi kendi halinde takılsa benim için dert değil.

Niye gay olduğunu bildiğin biriyle arkadaş olamazsın?
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Aket-Atum said:

synthesizer said:

Niye gay olduğunu bildiğin biriyle arkadaş olamazsın?

işte kendimle çeliştiğim kısım orada, gereksiz önyargılı davranırdım adamcağıza sürekli diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...