titanguard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 www.hurriyet.com.tr ustune adam sevgilisine de tecavuz edip agca baglıyor.olaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 nasıl iğrenç bir tecrübe lan bu. kadının yaşadığı tramva. sevgilini parçalayıp yiyorlar yani insaf bi uyanıyorsun dünyada en sevdiğin insanlardan birini kaburgaları kafası falan önünde kafasına ...yım medeniyete ve teknolojiye laf edenlere insanları evcilleştirmezsen çoğu böyle olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sonra hala evrim yok diyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 medeniyet, teknoloji ile nalakası var aga? hayır yani medeniyet teknolojiye laf atanlar da, hadi birbirimizi pişirip yiyelim demiyolar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bıraksan onu da derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 insanların yasalarla vs evcilleştirilmesi açısından dedim. gerçi bireysel vahşet bitip bu sefer de devletsel vahşet başlıyor fark etmiyor. kısacası insan doğası bu bir şekilde güç edinen bir insanın daha güçsüz olanlara kötü muamele yapma olasılığı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Abi saçmalama lütfen şunun medeniyetle ne alakası var, neyse ki adam ilkel yakalanmış. Şu adam bildiğin arızalı üretim, amerikada yetişse Albert Fish olucaktı işte :) Çok yazık kadına falan... Bu arada fena gerilim filmi çıkar bu hikayeden, based on a true story.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 neden bunu sorguladım dersen adamın mentalitesi bence "seni yendim kadınını da aldım" şeklinde olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 saçmalama konusunda hiç girmeyelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Acaba daha önce kaç kişiyi yedi bu herif onu bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ardeth said: kısacası insan doğası bu bir şekilde güç edinen bir insanın daha güçsüz olanlara kötü muamele yapma olasılığı artıyor. There is no human nature. Man is anything else but what he makes of himself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ardeth said: neden bunu sorguladım dersen adamın mentalitesi bence "seni yendim kadınını da aldım" şeklinde olduğu için Şunun gerçekten seni yendim kadınını aldım kafası olduğunu zannetmiyorum. Dedim ya bana daha çok seri katil mentalitesi gibi görünüyor. Ne bileyim sosyopat diyebilirsin, psikopat diyebilirsin ama bu adamı cahil/ilkel diye tanımlamak biraz hafif kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 seri katilin mantığı çok mu farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 calimero said: Ardeth said: kısacası insan doğası bu bir şekilde güç edinen bir insanın daha güçsüz olanlara kötü muamele yapma olasılığı artıyor. There is no human nature. Man is anything else but what he makes of himself var bence var. insanın kendinden yapmaya çalıştığı şeyler (what he makes of himself) hazırda var olan potansiyelinin üzerine inşa ettiği şeyler. insan doğası dediğim şey büyük ölçüde içgüdüler tarafından şekilleniyor. sözde geçen "what he makes of himself" denen şey ise dış etmenler* yoluyla üzerine inşa edilen şeyler. bence insan kendi doğasından uzaklaşmaya çalışan bir varlık ve bunu da haksız bulmuyorum sdf *: dış etmenler derken içgüdülere dış, mesela bilinç vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Seri katil, anormal kişisel bozukluklar sonucu, 30 günden daha uzun bir zaman diliminde ve arada bekleme dönemleri de olacak şekilde 3 veya daha fazla insanı öldüren kişidir.[1][2][3][4] Genellikle, öldürme sebebi seksüel içerikli bir nedene dayanmaktadır. Kurbanlar sıklıkla aynı kurguda öldürülmekte ve benzer özellikleri taşıyabilmektedirler (örneğin mesleki, görünüş, cinsiyet veya yaş grubu gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kim yazmış bunu. kim yazdıysa dexter izlemememiş heralde hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 insan doğasıyla da bir ilgisi yok bu konunun. insanın doğasından kaynaklı birşey olsa dünyanın her yerinde herkes birbirini öldürüp yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Veya criminal minds :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 herkes kadına acımış ahah ulan adamı yediler lan, kaka oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Abi adam öldü zaten acınacak bişi kalmadı ki geride kalana esas travma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi insan dediğin şey baya vahşi iğrenç bi yaratık zaten yasalar masalar onla bunla korkutup tame ediyoruz birbirimizi. Hani afrikaya gitmeye gerek yok bi derbi maçında bile görüosun hayvanlığı. da olay çok berbat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 huun said: dünyanın her yerinde herkes birbirini öldürüp yer. hmm şu yazdığını bir daha gözden geçir bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Güneş gözlüklü yamyam mı olur lan tipik antalya'da barmenlik yapan bi türk o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sen git tsunamiden kurtul, sonra psikopatin teki seni yesin -.- tsunamide ölmeyi tercih ederdim, tercihe kalmis olsa böle seyler sdf. of fena oldum. o son lokmayi yemeyecektin fernandez :(((( of aklima igrenc igrenc espriler geliyor, pis pis cagrisimlar. simdi almanlar yenilince biz de yenilmis sayildik desek olmaz di mi. abi cok fena ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar