Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yamyam Rehber Alman Gezgini Yedi

titanguard

Öne çıkan mesajlar

nasıl iğrenç bir tecrübe lan bu. kadının yaşadığı tramva. sevgilini parçalayıp yiyorlar yani insaf bi uyanıyorsun dünyada en sevdiğin insanlardan birini kaburgaları kafası falan önünde

kafasına ...yım medeniyete ve teknolojiye laf edenlere insanları evcilleştirmezsen çoğu böyle olur muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

insanların yasalarla vs evcilleştirilmesi açısından dedim. gerçi bireysel vahşet bitip bu sefer de devletsel vahşet başlıyor fark etmiyor.

kısacası insan doğası bu bir şekilde güç edinen bir insanın daha güçsüz olanlara kötü muamele yapma olasılığı artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

neden bunu sorguladım dersen adamın mentalitesi bence "seni yendim kadınını da aldım" şeklinde olduğu için

Şunun gerçekten seni yendim kadınını aldım kafası olduğunu zannetmiyorum.
Dedim ya bana daha çok seri katil mentalitesi gibi görünüyor.

Ne bileyim sosyopat diyebilirsin, psikopat diyebilirsin ama bu adamı cahil/ilkel diye tanımlamak biraz hafif kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Ardeth said:

kısacası insan doğası bu bir şekilde güç edinen bir insanın daha güçsüz olanlara kötü muamele yapma olasılığı artıyor.

There is no human nature. Man is anything else but what he makes of himself

var bence var. insanın kendinden yapmaya çalıştığı şeyler (what he makes of himself) hazırda var olan potansiyelinin üzerine inşa ettiği şeyler. insan doğası dediğim şey büyük ölçüde içgüdüler tarafından şekilleniyor. sözde geçen "what he makes of himself" denen şey ise dış etmenler* yoluyla üzerine inşa edilen şeyler. bence insan kendi doğasından uzaklaşmaya çalışan bir varlık ve bunu da haksız bulmuyorum sdf

*: dış etmenler derken içgüdülere dış, mesela bilinç vs
Sosyal ağlarda paylaş

Seri katil, anormal kişisel bozukluklar sonucu, 30 günden daha uzun bir zaman diliminde ve arada bekleme dönemleri de olacak şekilde 3 veya daha fazla insanı öldüren kişidir.[1][2][3][4] Genellikle, öldürme sebebi seksüel içerikli bir nedene dayanmaktadır. Kurbanlar sıklıkla aynı kurguda öldürülmekte ve benzer özellikleri taşıyabilmektedirler (örneğin mesleki, görünüş, cinsiyet veya yaş grubu gibi).
Sosyal ağlarda paylaş

sen git tsunamiden kurtul, sonra psikopatin teki seni yesin -.-
tsunamide ölmeyi tercih ederdim, tercihe kalmis olsa böle seyler sdf.

of fena oldum.
o son lokmayi yemeyecektin fernandez :((((

of aklima igrenc igrenc espriler geliyor, pis pis cagrisimlar.
simdi almanlar yenilince biz de yenilmis sayildik desek olmaz di mi.
abi cok fena ama..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...