Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Muhtemelen oynamıycam ama trailer şahane görünüyor sonu güldürdü beni. Yeni bir puzzle'lı,brain teaser'lı , point and click adventure oyunu (monkey island tarzı). Oyun daha cıkmadı 28 ekim'de çıkıyor ama demosu çıkmış. Öyle işte paylaşıyım dedim buda game play video'su gamespotDemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 trailer iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu arada 3 karakterden biriymiş trailer'da ki başka 2 seceneğimiz daha var oyunda.Öylede bir derinlik var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 orjinal bi trailer olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Bu oyun çok iyi critter chronicles diye yenisi çıktı bir de o da çok iyi. Bağırta bağırta güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu nası kaçmış ya omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ben 2. sini baya bekliyordum, geçen bir bakayım dedim ne zaman çıkıcak diye, çıkalı 6 ay olmuş. O kadar duyuramıyorlar ki adamlar oyunu bekleyen bile farketmiyor. Gerçekten bir monkey island kalitesinde oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 guzel bir oyun . Tavsiye ederim. deneyin 1 defa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Tam Çözüm isterseniz ; bolum 1 ; bolum iki ; Devamı youtube ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 arayan varsa http://getgamesgo.com/product/the-book-of-unwritten-tales-deluxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RSMgYx5cGKQ tamam bu trailer aldırdı oyunu bana,başlıyacam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar