Catzee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çarşı türkiye'nin en leş taraftar gruplarından birisi kesinlikle. diğerleri de tatangalar ve texas, leş ötesi boş tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 istediğin gibi gelip maç izlersin özgürsün istersen rakip taraftar ol, ama tek sesliliği bozarsan dayak yersin? dahası tek sesliliği bozmak dayak sebebi? hatta kendi içlerinde başka geçerli sebepleri olabiliyor dayak atmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Çarşı ile texsas ı yarıştırırsak ne çıkar çok merak ediyorum. Yok mu böyle rocky balboa daki gibi bi pc kapıştıralım hangisi daha leş diye? ÇOOOK kötüler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 fenerin bu sezon kazandığı hiç bir maç hakkıyla değil, hepsi hakem sayesinde. bi tanesinde hakkı yendi hakem yüzünden berabere kaldı, gerisini hakemler sayesinde kazandı. geçen seneki maçlardan hiç sözetmiyorum zaten, iddianameyi beklemek lazım sdafsdfs. bi de çıkıp 50 MOÇTO 75 GOLOBOYOT OLOLO demiyorlar mı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bizim maç topiğinde çarşı tartışılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu şaheser çarşının üstün fotoşok yetenekleriyle editlenmiş olmalı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PA7lM-gnZPw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 2.52 de bende gözüküyorum orda :D:D o Hayvan gibi bağıran bendim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 of resmen umutsuz ya Rra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 RRa said: off bu ne abi ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar