Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ne alakadır bılınmezkı ben sımdıden yaz mevsımını ozledım boyle gıdıp denıze gıresım kumda malak malak yatasım geldı nerden estı yaa sımdı bu[signature][hline]Pazartesiden sonra askerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 imzadan belli oluyo neden özlediğin :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Haha :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 O da bişey mi ben daha bitmeden özlemeye başlamıştım liseyi. Ha, ne? Yaz mı? O da güzel tabi. :) Bu arada, gel tezkere, en büyük asker lama vs vs. Kolay gelsin :)[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ekim 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok canım o kadrde bellı oluyormu vay bee :) az kaldı az bakalım son demlerı yasıyoruz burda[signature][hline]Pazartesiden sonra askerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kışı daha çok severim sanırım yazdan çünkü soğuğuda bir yere kadar sıcağa tercih ederim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 en büyük llama bizim llama :)[signature][hline]Dam üstünde un eler,dam üstünde un eler tombul tombul memeler.Memeler baş kaldırmış meeemeeler baş kaldırmış kavuşmuyor dügmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım !!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 llama geçmiş olsun daha çok şeyi özleyeceksin[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 tek kış mevsimini seven insan ben miyim ya. o kadar mı soğuk biriyim :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende artik kis gelsin soyle soguk soguk bizde giyinelim kusanalim kalin kalin onu bekliyorum yanliz degilsin saeros :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Yogghh yaazı hiç sevmem kış gelse her taraf bembeyaz olse :-)[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: -Apex-, 02 Ekim 2004 13:59 tarihinde demiş ki: bende artik kis gelsin soyle soguk soguk bizde giyinelim kusanalim kalin kalin onu bekliyorum yanliz degilsin saeros :) oh be :p 5 kat pijamayla uyumak istiyorum ben artık.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: rexx, 02 Ekim 2004 14:01 tarihinde demiş ki: Yogghh yaazı hiç sevmem kış gelse her taraf bembeyaz olse :-) yazın tadı ayrı kışın ayrı..ikiside severim.türkiyede yaşamanın ayrıcalığı iki mevsimide en güzel şekliyle yaşıyoruz...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Llama, 02 Ekim 2004 00:35 tarihinde demiş ki: ne alakadır bılınmezkı ben sımdıden yaz mevsımını ozledım boyle gıdıp denıze gıresım kumda malak malak yatasım geldı nerden estı yaa sımdı bu KANKAA ŞAFAK : 41 ZORUNA GİTMESİN POWER OF 83 / 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 oyy 500 şan ve şeref dolu gün geçmez beee adam mı öldürdün heheh Tuzum kuruuuuu[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben yazı hiç özlemedim tatil olması dışında.ne o iğrenç sıcak.yazın 1 ay kadar deniz kenarında olmama rağmen 1 defa bile denize girmedim.ben karanlıkta olmayı daha çok seviyorum.bana loş ve serin bir alan vereceksin orada yaşayacağım küf mantarları gibi.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Antalyadayım ve yazdan hiç bi farkı yok hala çok sıcak acayip kötü[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 İzmirde öyle çok sıcak be... Ama bugün biraz rüzgar vardı geçen hafta gibi değildi... Kış mevsimi kadar güzel mevsim varmı ya bende saeros gibi picamalarımla yorganımın altında düşüncelere dalmak istiyorummmmmmm.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Kıs soguk yagmur kar rulz[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 küle küle llama iyi askerler =)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tipik bir askeriuspisus dfdsf :D piskolojik bir hastalık[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: kermit_frog, 02 Ekim 2004 15:13 tarihinde demiş ki: Antalyadayım ve yazdan hiç bi farkı yok hala çok sıcak acayip kötü allahım allahım.. üstsüz geziyorum hala evde... ÜŞÜMEK istiyoruum.. kış gelsin artık.. bu yaz bi kere bile denize gitmedim.. antalyaya gelin kasıma kadar yaz olur daha[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar