mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Helal olsun http://media1.ntvspor.net/C/I/196/engelsizhaberrr_F4OB8.jpg http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/50404/engelsiz-aslanlar-dunya-sampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Hic yenilmiyo mu lan bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 En başarılı spor takımı oldular gerçekten. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Tekerlekli sandalye ile 68 sayı atmak ne demek ya dalga mı geçiyosun öeh harbiden helal olsun cok cok büyük başarı bu gs falan oldugundan degil şu sporu oynayan herkese helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya cidden ülkede bu işe adam gibi destek veren takım olmaları bile takdire şayan birşey, hani geçtim dünya şampiyonu falan olmalarını, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aranızda destekliyorum ayağına dalga geçenlerin inşallah tez zamanda sakatlanmasını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sabah 5'de Atatürk Havalimanı'ndayız. Gelebileni bekleriz, şu ülkede karşılanmayı en çok hak eden takımdır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar