mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 motorsiklet oyunuyda asıl olarak ama yanından geçtiğin adamlara nunçaka ile yada sopa ile falan vurup dusurebiliodun yada tekme falan atabiliodun. sarı kıyafetli bi karakter hatırlıorm ama tam net dğeil. bi buldurun be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahh hatıradım süper bi oyundu çok oynardım arkadan görüntü vardı tekmelerdik falan ama hafıza yetmedi ismini bulmama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 aynen arkadan görüntüydü. sanki bole adamı upgrade ederdik yarışlardan sora. tekme attığımız adamlar direklere falan girerdi bole. of çok iyi oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Hatırladım road'lı bişeydi sonunda buldum... ROAD RASH! ne güzeldi yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 YES eyw çok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ön kaldırarak bir arabanın üzerine cıkıp yarım saat hic bi sey yapmadan gitmisligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 aboo ahah hatırlıyorum bunu NOSTALJİ MMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hazır açılmışken bende sorayım hani bir oyun oyun vardı cod tarzı modern savaş değil yanlız kapak resminde bir adam askeri sırtında taşıyordu oyunda taktiksel oynayıs ön plandaydı adamlarımıza komut verebiliyorduk sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 http://img220.imageshack.us/img220/5272/brothersinarmsroadtohil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Xenocide said: http://img220.imageshack.us/img220/5272/brothersinarmsroadtohil.jpg Teşekkürler aklıma gelmedi bende medal of honor serilerinden zannediyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar