Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ben dagger gidiyorum da merak ediyorum ileride daggerin efektif kalmayacağı durumlar olacak mı, hard plus plusda düşmanlar seni çok uzakten görüyor ama illa ki arkalarını dönüyorlar tek atmak güzel oluyor. sword mace falan gitmeden ona gidip full büyüye abanma gibi düşüncem var ama ileride patlar mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 mace gidiyordum stun falan verir belki diye ehue bir de barrellara 15 vurmak can sıkıcı olur diye. questten hayvan gibi bir axe düştü kullanamıyorum 3 puan istiyor. valla oyun reskille bağladı. 200 gold olur olmaz cauldrona ışınlayan bıdıyı alıcam ki paso potion basabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 demoyu denedimde çok hoşmuş alınır bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ben de o axe ı alınca bastım puanları, baua götürdüm, sonra sarı dagger geldi questten, fire ile dagger a bastım bu sefer de, oyun sonunda patlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 alanlar steam mi aldınız gog mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 oyun baya iyi gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben sıkıldım ya oynarken :( platform falan sevmiyorum herhalde ondan dolayı, eski günleri yaad eder gibi oldum böyle bir heyecanla başladım ama 20. dk'da kapattım. warband çok sardı herhalde ondan dolayı, sonra bir daha dönüp bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar