Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
steam'e yeni geldi oyun bayağı iyi gibi gözüküyor, oyunun başında açlık yaptım aldım altınları direkt öldüm fdsf. 5 dakika 5 tane referans vardı. bir de herhalde uzun süredir zor seviyede oynayıp da ödüllendirildiğin bir oyun gördüm. son iki seviyee seçersen extra skill puanları geliyor.
Mesaj tarihi:
bi tane yan görev aldım trapleri silme görevi o nedir arkadaş 1 metre arayla trap. oyun haritası çok karışık labirentler falan. o beni baydı biraz.
Mesaj tarihi:
ben hard++da oynuyorum dikkatli oynanirsa potionsiz gecilir de
(gerci zorlugun traplere bi olayi var mi onu da bilmiyorum) ben sallapati oynadigim icin. bi daha denemedim gerci aksam denim.
Mesaj tarihi:
Seru said:

oyunun başında açlık yaptım aldım altınları direkt öldüm fdsf.

şunu okumama rağmen dayanamayıp tüm altınları topladım :) yaşlanınca büyük ihtimal çöp evde yaşıycam :D
Mesaj tarihi:
steam 8 dolar
gog 5 dolar

aslında her şeyi steam'den almayı tercih ediyorum arşiv tek yerde olsun diye ama bu tarz ufak yer kaplayan oyunları drm free almak mantıklı herhalde ya, rahat rahat her türlü cloud'da falan saklarsın. alıcam heralde kendimi bi gaza getirip bu oyunu bugün-yarın gog'dan.
Mesaj tarihi:
oyle bi dedin ki sanki bankaya yatirim yapacaksin. (:P)

bas gitsin gogdan oraya da destek. nerde ucuz orada iyidir bu arada gogdaki kampanya fiyati olabilir bu aralar kampanya yapiyotrlar. yani fiyat degisebilir.
Mesaj tarihi:
aslında doğru gog'da indirim ile 5 olduğuna göre, yaz indiriminde daha da iner steam'de :D

bankaya yatırımla ilgisi ne ki yahu? olay oyunları aynı yerde tutmaya çalışmak. mesela amnesia zamanında çok merak ettiğim için 5 dolara düştüğünde lamıştım direct2drive'dan. şu anda steam'de olmadığı için içimde bir ukte var :D
Mesaj tarihi:
al al. gameplay gayet iyi sadece konuyu uydurup gerisini bosvermemis. bircok oyuna gonderme de var o konuda keyifli. simdi spoiler yapmayalim ama hakkaten komik referanslar var.

yalniz gameplay suresini bilmiyorum ne kadar uzundur ben daha madendeyim, az vaktim oldugu icin.
Mesaj tarihi:
zor seviyede save olayı nefret ettirdi ya. sen git madenin dibine haritaları aça aça git, yanlışlıkla düş yılanın teki soksun, inventory'deki potionlar derdine derman olmasın öl orada. sonra taa baştan başla. iki arpa boyu yol gidemedim kurdum kuralı.
  • Yeni Oluştur...