Revenant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Epic Unepic buy kismida oyun gibi ayri super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 demosuna batim dun komikti bazi yerleri fena diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 steam'e yeni geldi oyun bayağı iyi gibi gözüküyor, oyunun başında açlık yaptım aldım altınları direkt öldüm fdsf. 5 dakika 5 tane referans vardı. bir de herhalde uzun süredir zor seviyede oynayıp da ödüllendirildiğin bir oyun gördüm. son iki seviyee seçersen extra skill puanları geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Zevkli oyun, ama bir haritadaki tüm ışıkları yakmanın bir yararı var mı çözemedim, her seferin dingiluuup sesi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 bi tane yan görev aldım trapleri silme görevi o nedir arkadaş 1 metre arayla trap. oyun haritası çok karışık labirentler falan. o beni baydı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 map e not düşerek oyna, o trap i bitirince mine key verecek, ordan devam etmen gerekiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Trapleri anca şu şekilde yaptım: mutfakta goblin var, ondan regen potion recipe aldım. 2 tane regen potion yaptım, biraz da atlama zıplama ile geçebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 ben hard++da oynuyorum dikkatli oynanirsa potionsiz gecilir de (gerci zorlugun traplere bi olayi var mi onu da bilmiyorum) ben sallapati oynadigim icin. bi daha denemedim gerci aksam denim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Trap ler görünüyor aslında, küçükler projectile, büyükler mızrak, bas kaç ya da bas eğil/zıpla, zor değil de az biraz dikkar gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Seru said: oyunun başında açlık yaptım aldım altınları direkt öldüm fdsf. şunu okumama rağmen dayanamayıp tüm altınları topladım :) yaşlanınca büyük ihtimal çöp evde yaşıycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 silah / eşya değiştirme işini gamepadden yapamamak acayip uyuz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 klavye ile acayip rahat fler ve numaralar ile cok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 gamepad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Gamepad ile oynuyorum. Çok rahat derdim ama silah değiştiremeyince o kadar rahat olmuyor tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 steam 8 dolar gog 5 dolar aslında her şeyi steam'den almayı tercih ediyorum arşiv tek yerde olsun diye ama bu tarz ufak yer kaplayan oyunları drm free almak mantıklı herhalde ya, rahat rahat her türlü cloud'da falan saklarsın. alıcam heralde kendimi bi gaza getirip bu oyunu bugün-yarın gog'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 oyle bi dedin ki sanki bankaya yatirim yapacaksin. (:P) bas gitsin gogdan oraya da destek. nerde ucuz orada iyidir bu arada gogdaki kampanya fiyati olabilir bu aralar kampanya yapiyotrlar. yani fiyat degisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 aslında doğru gog'da indirim ile 5 olduğuna göre, yaz indiriminde daha da iner steam'de :D bankaya yatırımla ilgisi ne ki yahu? olay oyunları aynı yerde tutmaya çalışmak. mesela amnesia zamanında çok merak ettiğim için 5 dolara düştüğünde lamıştım direct2drive'dan. şu anda steam'de olmadığı için içimde bir ukte var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 steam yaz indirimleri ne zaman? 9.99 verdim ama 2 gun sonra indirime girerse keserim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 steam'de 7.99 yahu, gog'da mı 9.99 verdin? şu an gog'da 5 çünkü :D 2 hafta sonra falan da gelecek galiba steam indirimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yok mu biraz kritik yapacak biri alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 al al. gameplay gayet iyi sadece konuyu uydurup gerisini bosvermemis. bircok oyuna gonderme de var o konuda keyifli. simdi spoiler yapmayalim ama hakkaten komik referanslar var. yalniz gameplay suresini bilmiyorum ne kadar uzundur ben daha madendeyim, az vaktim oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bakındım biraz ama storyline coop'u yok di mi (az bakındım hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ccop yok ama multi eklemisler-ekleyecekler sanirim. competitive multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 zor seviyede save olayı nefret ettirdi ya. sen git madenin dibine haritaları aça aça git, yanlışlıkla düş yılanın teki soksun, inventory'deki potionlar derdine derman olmasın öl orada. sonra taa baştan başla. iki arpa boyu yol gidemedim kurdum kuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ben de zor da oynuyorum save i hep unutuyorum heh, waypoint leri açtıkça save yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar