Qualance Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Holy said: bulgar göçmeniyiz beya. ama tabi ki hititliyim dedim. Nası göçmensin sen bulgarmısın türkmüsün? Bari sen yapma, bulgaristan göçmenisin, bulgar değil.
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 :) eee,memleketin tepesindeki adamlar TÜRKİYELİ diye kavram yaratırsa... önüne gelen, "ben kürdüm,ben lazım,ben çerkezim,ben abazım,ben romanım,ben zazayım,ben şuyum,ben buyum" diyerek TÜRK olduğunu unutursa... memlekette TÜRK, Türk olduğunu unutur ya da umursamaz.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dimi cetintaş bizde işte bu umutla belki bi yerlere varablirz artık diye söylüyorum ne olduğumuzu.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Qualance said: Holy said: bulgar göçmeniyiz beya. ama tabi ki hititliyim dedim. Nası göçmensin sen bulgarmısın türkmüsün? Bari sen yapma, bulgaristan göçmenisin, bulgar değil.yunan'ım ben bizzat. gerçek adım papadapoulos
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cetintas said: KHaRoN said: Kirim tatari aha ben de buyum. oha! tatarmisin sende cidden?
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 @senko ; bu bana miydi, cetintas a mi? asdfas
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 senko said: cetintas said: KHaRoN said: Kirim tatari aha ben de buyum. oha! tatarmisin sende cidden? olm neden oha olsun!? tatarım. büyük büyük büyük dedem TATAR KARA AĞA olarak bilinen ve Akçadağ İsyanı'nı bastıran bir beydir. o zaman ki Malatya Sancağı'nın başındaki şehzade Adıyaman'ın yarısını ona vermiş.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 siz tatarsanız ben de tatarım benim neyim eksik! senko da tatar bence. senko bizimle tatar mısın?
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben tatar ramazan bu oyunu bozarım!
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cetintas said: len bi git...başkası ile kafa bul.hemşerine ayıp ettin.
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aquila said: actually, i am blind, not deaf olacak. benden öte benden ziyade
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Holy said: siz tatarsanız ben de tatarım benim neyim eksik! senko da tatar bence. senko bizimle tatar mısın? ahahahaha sevimli
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: :) eee,memleketin tepesindeki adamlar TÜRKİYELİ diye kavram yaratırsa... önüne gelen, "ben kürdüm,ben lazım,ben çerkezim,ben abazım,ben romanım,ben zazayım,ben şuyum,ben buyum" diyerek TÜRK olduğunu unutursa... memlekette TÜRK, Türk olduğunu unutur ya da umursamaz. AAAAAAAAAAAAAAAAAKİKİKİKİKİ
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Tekirdağ Çorlu Abe oynayalım bre yazmamışınki şöyle çingen atalım oycazımızı.
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 köküm dulkadiroğullarına kadar dayanıyormus
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Absolut said: Tekirdağ Çorlu Abe oynayalım bre yazmamışınki şöyle çingen atalım oycazımızı. ?!?!?yıllardır seninle aynı havayı mı soluduk be yav :)
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 titanguard said: köküm dulkadiroğullarına kadar dayanıyormus antepli,malatyalı falan mısın?
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: titanguard said: köküm dulkadiroğullarına kadar dayanıyormus antepli,malatyalı falan mısın? baba malatya anne antep tarafından
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 nasıl biliyorum B)- biz de adıyaman besniliyiz. tatarız ama besni ve çevresindeki malatya,antep'in hep dulkadiroğulları beyliği nedeniyle Türk yurdu olduğunu biliyorum.
Öne çıkan mesajlar