Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 BMW 3 serisi (F30)

Kharon

Öne çıkan mesajlar

yalniz su arabayi 1.6 alacaksaniz almayin, zaten oyle bir secenek de yok sanirim su an, alinacaksa minimum 2.0 alinmali bence. yoksa degmez bastigina.

bir de direksiyon sahiden boyleyse yani son linkteki gibi, efsane olmus, bunu full aksesuar almak lazim bu araci, boyle dugmesiz direksiyonla fln getireceklerse hic getirmesinler daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

yalniz su arabayi 1.6 alacaksaniz almayin, zaten oyle bir secenek de yok sanirim su an, alinacaksa minimum 2.0 alinmali bence. yoksa degmez bastigina.

bir de direksiyon sahiden boyleyse yani son linkteki gibi, efsane olmus, bunu full aksesuar almak lazim bu araci, boyle dugmesiz direksiyonla fln getireceklerse hic getirmesinler daha iyi.

ne alaka 1.6 model turbo ile gelicek ve gayet basarılı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi ne yapayım, korna çalmak için uğraşmak istemem :P

Şu Renault'un far şalterini sinyal koluna sokmasına etmesine feci gıcık oluyorum. Koy şunu en kötüsünden sol tarafa şalter olarak herkes gibi veya eski Audi 80'imde en güzeliydi:

Sinyal koluyla direksiyon arasındaki kısa kol farları kumanda ediyordu: kapalı, park, kısa.

Sinyal koluyla klasik uzunları açabildiğin gibi ileri itince de uzunlar kalıcı olurdu.

Silecek kumandası ile direksiyon arasındaki ayrı bir kol da dörtlüleri yakardı. Her şey direksiyonun dibinde olurdu.

Şimdi sellektör yaparken parmağım kayıyor farlar parka geçiyor... ben de basıyorum kalayı! Yenisinde de aynı salaklığı yapmışlar ya.

Bu da böyle içimden geldi ;)

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...