Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ön tarafın bi m tamponluk işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.oto-park.com/haber_detay.asp?haberID=294&munih-ten-sevgilerle-te-yeni-bmw-3-serisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Selam, moriQ said: bence eski 3 ten çok daha iyi olmuş +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ön taraf hoşuma gitti de arkaya doğru bi olmamışlık var sanki. yandan bakınca arka kısım bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Vitesini çok seviyorum bu bmwlerin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 çogzel olmuş ya. seneye alırız inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Selam, Dartanian said: Vitesini çok seviyorum bu bmwlerin ya. Tasarımı değil mi?!?!... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Red said: ön tarafın bi m tamponluk işi var aynen. http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/BMW-3er-F30-M-Sportpaket-Live-01.jpg http://www.bmwblog.com/2011/10/17/real-life-photos-2012-bmw-3-series-m-sport/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi oha baya iyi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bi mercedes özentiliği mi olmuş ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 of yalnız direksiyon da çok iyiymiş ya. Mercedes ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ne bilim benzettim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yalniz su arabayi 1.6 alacaksaniz almayin, zaten oyle bir secenek de yok sanirim su an, alinacaksa minimum 2.0 alinmali bence. yoksa degmez bastigina. bir de direksiyon sahiden boyleyse yani son linkteki gibi, efsane olmus, bunu full aksesuar almak lazim bu araci, boyle dugmesiz direksiyonla fln getireceklerse hic getirmesinler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 paramecium said: Selam, Dartanian said: Vitesini çok seviyorum bu bmwlerin ya. Tasarımı değil mi?!?!... Saygılar. ahahaha evet sayın modum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 araba iyi ya e coupe varken cl kasa almak gibi olacak bu da.bu varken gidip 5 kasa alınmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Spiegel said: yalniz su arabayi 1.6 alacaksaniz almayin, zaten oyle bir secenek de yok sanirim su an, alinacaksa minimum 2.0 alinmali bence. yoksa degmez bastigina. bir de direksiyon sahiden boyleyse yani son linkteki gibi, efsane olmus, bunu full aksesuar almak lazim bu araci, boyle dugmesiz direksiyonla fln getireceklerse hic getirmesinler daha iyi. ne alaka 1.6 model turbo ile gelicek ve gayet basarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 1.18 motorunu koyarlarsa neden gitmesin 1.6 170hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 çok güzel olmuş param olursa alırım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Selam, Mr_Hand said: of yalnız direksiyon da çok iyiymiş ya... Küçük göbekli direksiyon bana VW'i ve Audi'i hatırlattı. Sonradan eklenmiş gibi duran göbekler hoşuma gitmiyor. bahsi geçen direksiyonlar Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu daha iyi bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Selam, Korna baş parmağımdan uzakta kalır o şekilsiz ucubede :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 paramecium :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 adamlar quad damage gibi direksiyon yapmış halen beğenmiyorum diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mr_Hand said: adamlar quad damage gibi direksiyon yapmış halen beğenmiyorum diyosun :D http://images.wikia.com/kubatdamage/images/6/6a/Kubat_damage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Selam, Abi ne yapayım, korna çalmak için uğraşmak istemem :P Şu Renault'un far şalterini sinyal koluna sokmasına etmesine feci gıcık oluyorum. Koy şunu en kötüsünden sol tarafa şalter olarak herkes gibi veya eski Audi 80'imde en güzeliydi: Sinyal koluyla direksiyon arasındaki kısa kol farları kumanda ediyordu: kapalı, park, kısa. Sinyal koluyla klasik uzunları açabildiğin gibi ileri itince de uzunlar kalıcı olurdu. Silecek kumandası ile direksiyon arasındaki ayrı bir kol da dörtlüleri yakardı. Her şey direksiyonun dibinde olurdu. Şimdi sellektör yaparken parmağım kayıyor farlar parka geçiyor... ben de basıyorum kalayı! Yenisinde de aynı salaklığı yapmışlar ya. Bu da böyle içimden geldi ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar