ranges Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 suan X adlı kızla cıkmaya basladım ben bu kızla bi hafta önce msn den konusarak cıkmaya basladım.Bu kız kendini bana Y olarak tanıttı. Ve Y de benim sınıftan tanıdıgım cok tatlı bi kız ben bu X ile msn de onu Y sanarak konustum yani bana kendini Y olarak tanıttı ve bunlar cok yakın 2 ark ve daha sonra örendim onun aslında Y olmadıını... daha sonra geyik yapıyoruz falan derken baktım kızla iyice işleri büyütmüşüz işler ciddileşti ve ne oldugunu anlamadan apttallıkla baktım ki ben bu kızla cıkmaya basladım.ama bikaç gun önce baska sınıflardan bikaç cocuk geldi ve benim Y ye yavşamaya basladılar.O an anladım o kızdan ne kadar cok hoşlandıgımı ve o an o cocukların azını burnunu kırmak istedim ama bişey yapamadım tabiki. X iyi bi kız tatlı bi kız ama eger onla cıkıcaksam ki cıkmaya basladım sanırım bu tamamen Y yi kaybetmem anlamına gelir cunku bunlar baya iyi ark lar ve ben bu X e böyle yanaşıp sonra bırakıp hemen Y ye gidersem onun gözünde direk şerefsiz bi tip olurum ki bu da herşeyi kaybetmek oluyo.(bissürü yazım yanlışı vardır kesin pardon) Ne pok yiyim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 X ve Y olayları karıştırdı benim kafamı da eğer biri sana kendini başkası gibi tanıtıp da seninle o başkasının çıkmasını sağlıyorsa bence bırak geç git yani ne o öyle senin yüzüne karşı duygularını söyleyemiyorsa o kızdan ne bekleyebilirsin ki ?[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 muhim olan allah katına cıkmaktır.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abi Y ile çık işte neyine yetmiyo[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hoca ben de Y ile cıkmak istiyorum da şimdi Y biliyo ki ben X le cıkıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ha pardon X ve Y yi karıştırmışım, abicim ben sana şöle diyim X i seviyosan bırakma yani ne diyim riskli olay hem X i hem Y yi kaybedebilirsin yani.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aslında gidicem dicem Y ye baarcam seni seviyoooom laaaaan diye sonra ikisi de bana küfür edicekler sonra sap kalıcam ama içimde oturmuş bişi kalmıcak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 gözün doysun[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 prawlerın daha bi tane yok :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 c^2=x^2+y^2 burdan cıkan c = kök içinde x^2+y^2 oda şey oluo işte bak keyfine en doğru cevap sende[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 x , y bunlar değişkenler bunlarla çıkılmaz değiştirilir...çorap değiştir , sevgili deiştir , değişken değiştir....*!fade out*[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 29 Eylül 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 prawlerın yok bi tane bile malesef fırında un kalmamış malesef[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yaw garbage lık yapmayın konumu bea gidin başka konu bulun *kızılcık sopasıyla kışkışlar*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 prawlerın var büyük bi tane ama abartı değil :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aşk fırını diyye film cekelim hadi :) filmin konusu soyulmuş monitör ambleminin aşk hayatı olsun (biliyorum ki su an sacmalıyorum.)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu x li y li a$k olayları anlatmada her forumda moda olmaya ba$ladı glb.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya off sallayın bunları[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 x.2 pi kare = 4yx[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 elma bende tam onu diyecektim. aşk hayatı üzerine denklem kuranlara sinir oluyorum.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben denklem olarak düşünmedim yalnızca adlarını yazmak yerine harf koydum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bak şimdi sen Y ile çıkamazsın,X'den de umudu kes. Y'yi ben ayarttım,X'i de bizim amcaoğluna ayarladık. Sen bunlardan umudunu kes ve intihar et.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 havada bulut sen x y yi falan unut[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 nedir bu patilerin kızlardan çektiği yaw..bi bölüm açılsın aşık gençpatiler diye..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 genç olmayanlar asık olamıyo mu :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aşık olamaz demiyorum gençler daha çok aşk acısı çekiyo..eee olcak okadar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar